Ylös

Hiustenhoidon HITTI! Koe nestemäisen silkin teho Nanoilin hiusnaamiossa!

Mukaan OLAVI

Ovatko hiuksesi kuivat tai ylikäsitellyt? Onko hiusten muotoilu haastavaa? Nestemäinen sikki on paras ratkaisu kurittomien kutrien kesyttämiseen! Nestemäisen silkin avulla saat hiukset hallintaasi, lisäät niille kiiltoa ja vahvistat hiusta koko pituudelta. Hydrolysoitu silkki, jota Nanoilin Liquid Silk Mask runsaasti sisältää, on silkeistä laadukkainta. Lumoudu silkkisestä koostumuksesta ja silkin voimasta tässä salonkitasoisessa hiusnaamiossa.

Silkki – parasta mitä voit hiuksillesi tarjota

Ei ole liitoiteltua sanoa, että silkki on hiustenhoidon yllättäjä: mikään ei saa aikaan samaa kuin silkin ylivoimaiset ainesosat. Silkki sisältää runsaasti:

 • proteiineja (kuituja) – pitävät kosteuden hiuksessa
 • serisiiniä (sitojaproteiini) – antaa hengensalpaavaa kiiltoa ja ympäröi hiuksen suojaavalla kalvolla
 • UV-suojaa – suojaa hiusta auringon tuhoavalta vaikutukselta
 • aminohappoja (glysiini, alaniini, fibroiini, serisiini, lysiini) – samankaltaisia ominaisuuksia kuin proteiineilla (hiusten rakennusaineita)

Millaisia vaikutuksia silkillä on hiuksiin?

 • Vettä sitovan kykynsä ansiosta silkki imee ja säilyttää sitä runsain määrin kosteuttaen ja raviten hiusta
 • Silkki silottaa hiuksen rakennetta ja sulkee hiussuomut. Tuloksena silkkisen sileät, virheettömät ja hallittavat hiukset ilman takkuja
 • Silkki vaikuttaa positiivisesti niin hiusten rakenteeseen kuin päänahkaankin
 • Silkin ansiosta hius tuntuu pehmeältä. Kaksihaaraisia ei pääse syntymään. Silkki myös suojaa hiusta aurinkovaurioilta sekä elvyttää niiden värin

Nestemäinen silkki: hiustenhoitotuotteiden VIP

Silkki on parhaimmillaan nestemäisessä muodossa – alhaisen molekyylipainonsa ansiosta se pääsee tunkeutumaan hiuksen syvempiin rakenteiseiin korjaamaan, vahvistamaan ja kosteuttamaan hiusta. Nestemäinen silkki sopii erityisen hyvin kuiville, vaurioituneille, valjuille, ylikäsitellyille, värjätyille tai korjausta kaipaaville hiuksille.

@nanoil.official#haircare #beautifulhair #nanoil #hairroutine

♬ original sound – NANOIL OFFICIAL

Nanoilin Liquid Silk Hair Mask – parasta silkkiä hiuksillesi

Tunnemme hiusnaamioiden tehovoiman. Ne ovat täydellisiä hiusten kotihoivaan. Nanoilin Liquid Silk Hair Mask sisältää runsaasti hienointa silkkiä. Sen ainesosat ovat optimaaliset ja se silottaa hiusrakenteita jo yhden käyttökerran aikana. Säännöllisellä käytöllä hiukset saavat ravinteita ja kosteutusta nopeasti.

Nanoilin Liquid Silk Hair Mask sopii kaikentyyppisten hiusongelmien ratkomiseen: värikäsittelystä, vääränlaisesta hoidosta tai kemikaalisesta käsittelystä aiheutuneet vauriot. 

Kuinka varmistut Nanoil Liquid Silk Hair Maskin ylivertaisuudesta?

 1. Ideaalit ainesosat: suuri määrä silkkiä
 2. Täydellinen koostumus kaikentyyppisille hiuksille: monet silkkiä sisältävät hiustuotteet kuormittavat hiusta kun taas Nanoilin hiusnaamio on kevyt ja jättää kutrit vahvoiksi ja elinvoimaisiksi menettämättä tuuheuttaan.
 3. Helppo käyttö: naamio toimii kuin salonkihoito mutta on erittäin vaivaton käyttää. Myssyt, pitkät hoidot ja kuivaimen alla istuminen eivät houkuttele? Olet tullut oikeaan paikkaan! Nanoilin hiusnaamion levittäminen on helppoa, nopeaa ja kätevää: levitä tuotetta puhtaisiin, kosteisiin hiuksiin ja huuhtele 10 minuutin kuluttua.

Nanoil Liquid Silk Hair Mask – nopeita tuloksia

Ammattilaistason hiusnaamio on kuin lottovoitto! Tulokset puhuvat puolestaan. Jo ensimmäisen käytön jälkeen hiukset ovat silminnähden parempikuntoiset. Nanoilin hiusnaamion sisältämä silkki kosteuttaa ja korjaa hiusta samalla suojaten sitä. Näitä lopputuloksia voit odottaa näkeväsi:

 • Silkinsileät, pehmeät ja runsaat hiukset, jotka on helppo muotoilla
 • Terveet hiukset
 • Suortuvien alttius vaurioihin, kuivumiseen ja kaksihaaraisiin vähenee
 • Vahvat, sileät ja kosteutetut hiukset

Miksi et valitsisi huippuarvostelut kerännyttä, best seller-silkkihiusnaamiota Nanoililta? Lue lisää www.nanoil.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *