Ylös

AHA glykolihappo

Mukaan OLAVI

AHA-hoidoista on tullut hyvin suosittuja siinä käytettävän glykolihapon ominaisuuksien vuoksi. Glykolihappo on kemmmiallinen ihonkuorinta-aine. Nenän alueen huokoset tukkeutuvat helposti. Ihon pinnan kuorinta lähettää iholle signaalin lisääntyä, joka auttaa estämään tukoksia.

Kuorintaa on kahdentyyppistä: mekaanista ja kemiallista. Ensimmäisessä tavassa ihon pintakerros hangataan pois. Tämä tapa poistaa kuolleita ihosoluja voi aiheuttaa helposti ärsytystä ja pahentaa tulehduksia. Kemiallinen kuorinta joka vaatii hapon laittamista iholle, antaa paremman ja tasaisemman kuorinnan ilman ihoärsytystä.

Glykolihappo on käytetyin kuorinta-aine tehokkuutensa vuoksi. Sitä on saatavilla kaupoista ja apteekeista 10% liuoksena. Parhaimman tuloksen saamiseksi osta tuotetta, joka sisältää vähintään 8% happoa.

AHA on täydellinen hoito kiireisille, jotka haluavat virkistää ja kirkastaa ihoaan ilman suurta ajankäyttöä. Se on hyvä iholle joka näyttää kuivalta ja tukkoiselta liiasta auringonotosta, tai joka on altis repeilemään. Puhdistamisen jälkeen, Alfaglykolihappoa ja salisyylihappoa lisätään iholle. Ihon päällisin pintakerros kuoriutuu pois hellävaraisesti, ja uusi, puhdas ja säteilevä iho paljastuu alta. Kevyt kuorinta auttaa silottamaan ja häventämään hienoja juovia, ryppyjä ja värjäymiä. Se tunkeutuu syvälle huokosiin liottamaan akneplakkia. Saatat tuntea hellän kutiavan tunteen, joka on merkki siitä että hedelmähappo toimii.

Heti AHA hoidon jälkeen ihosi näyttää nuorelta, pinkiltä ja virkeältä. Koko hoito kestää vain noin 30 min. Tärkeää on suojata iho auringolta ja välttää auringonpolttamia. Jos haluat näyttää upelta tärkeässä tapahtumass, ota AHA hoito muutamaa viikkoa aiemmin. Ihosi näyttää säteilevältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *