Ylös

TOP 7 Seerumia katkenneille verisuonille: parhaat kasvojenhoitotuotteet punoitusta vastaan

Mukaan OLAVI

Laajentuneiden verisuonien kaltaisista ongelmista kärsivät lähinnä naiset. Laadukkaan kasvoseerumin käyttö on hyvä tapa hoitaa ongelmaa. Tässä listaus suosikeistamme!

Mitä kasvoille laitetaan, jos niissä on kauneusvirheitä? Miten katkenneista verisuonista pääsee eroon? Miten voimme paikata, vahvistaa ja elvyttää ihoa? Mikä sopii parhaiten herkälle ja punoittavalle iholle? Kysymyksiä on monia mutta vastauksia vain yksi: paras kasvoseerumi punoitusta vastaan. Jatkamalla lukemista pääset tutustumaan tuotteisiin parhailla ainesosilla ja vaikutuksilla. Mikä seerumi toimii parhaiten punoitusta vastaan ja hoitaa ihoa ammattilaisen tavoin kotonasi? Ota selvää ja saa upeat kasvot!

TOP-LISTA: PARHAAT KASVOSEERUMIT PUNOITUSTA JA KATKENNEITA VERISUONIA VASTAAN

  1. Nanoil Anti-Redness Face Serum
  2. PAI Instant Kalmer Serum
  3. La Roche-Posay Rosaliac AR Intense Serum
  4. Medik8 Calmwise Serum
  5. Dior Capture Youth Redness Soother Serum
  6. Hildegard Braukmann Couperose Relax Serum
  7. Avebio BIO Oil Antired Elixir

Nanoil Anti-Redness Face Serum (50 ml)

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoilin ammattitason kasvoseerumi punoitusta vastaan on loistava valinta kasvojen punoituksesta ja katkenneista verisuonista kärsivälle iholle. Brändi on ollut pinnalla jo muutaman vuoden. Nanoil Anti-Redness on täydellinen seerumi laajentuneille verisuonille, herkälle ja reaktiiviselle iholle sekä akneen. Tuotteessa on kastanjauutetta ja B3-vitamiinia, jotka yhdessä vahvistavat ja suojaavat heikkoja verisuonia. Nanoilin välittömästi rauhoittavat vaikutukset ovat lehmus-, sypressi- ja Boerhavia Diffusa-uutteiden ansiota. Ainesosat luovat yhdessä kevyen vesipohjaisen seerumin, joka ei ärsytä tai rasita ihoa, vaan imeytyy välittömästi syvälle ihoon. Käytä Nanoilin seerumia päivittäin ennen nukkumaanmenoa ihon elvyttämiseksi.

Lue lisää: www.nanoil.fi

PAI Instant Kalmer Sea Aster and Wild Oat Serum (30 ml)

PAI Instant Kalmer Sea Aster and Wild Oat on seuraavana listassa. Punoitusta vähentävä seerumi on suunnattu erityisherkälle iholle ja sisältää rauhoittavia sekä polttelun tunnetta vähentäviä ainesosia, kuten meriasteria ja hukkakauraa. Tuotteessa on lisäksi safloriöljyä, joka tekee seerumista aika rasvaisen, sekä E-vitamiinia ja ekologista glyseriiniä. Näiden ainesosien ansiosta PAI Instant Kalmer Sea Aster and Wild Oat Serum rauhoittaa ihoa sekä paikkaa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Tuote on kevyt ja se imeytyy nopeasti, eli käyttö on vaivatonta.

La Roche-Posay Rosaliac AR Intense Serum (40 ml)

Punoittava, ärtynyt ja erittäin herkkä iho klikkaa varmasti La Roche-Posay Rosaliac AR Intensen kanssa. Geelimäinen seerumi viilentää mukavasti. Pitkäaikaisessa käytössä se hoitaa rosaceaan ja katkenneisiin verisuoniin liittyviä ongelmia, kuten punoitusta, ärtymistä ja näkyviä verisuonia. La Roche-Posay Serum sisältää termistä vettä, jota löytyy myös brändin muista tuotteista, sekä ihoa tasapainottavia ja kaunistavia kasviuutteita. Seerumia voi käyttää kahdesti päivässä, se ei ole rasvainen ja se sopii hyvin erityisherkälle iholle.

Medik8 Calmwise Serum (15 ml)

Tutkiessamme seerumeja rosaceasta tai aknesta kärsivälle, herkälle tai reaktiiviselle iholle, löysimme Medik8 Calmwisen. Punoitusta ehkäisevä eliksiiri vähentää katkenneiden verisuonien ja pigmenttiläiskien kaltaisia kauneusvirheitä. Tuotteessa on muun muassa rauhoittavaa salviauutetta, E-vitamiinia ja jojobaöljyä. Tämä on yksi parhaista seerumeista heikkojen verisuonien hoitoon, ihon rauhoittamiseen, punoituksen vähentämiseen ja ihon vahvistamiseen. Tämä on ainoa tooppinen tuote listassamme: sitä levitetään vain ongelma-alueille. Kosteutusvoide on tarpeen seerumin jälkeen.

Dior Capture Youth Redness Soother Serum (30 ml)

Dior Capture Youth pelastaa myös punoittavan, reaktiivisen ihon. Hinta on valitettavasti kova. Tuote on geelimäinen, väri on vaaleanvihreä ja punoittavat alueet peittyvät siksi hyvin. Seerumia voi käyttää jopa kaksikymppisenä, mikäli iho ärsyyntyy helposti. Dior Capture Youth koostuu pääosin luonnollisista ainesosista. Pääainesosia ovat antioksidanttinen kurjenmiekkauute, E-vitamiini, bisabololi ja pellavansiemenuute. Vahvemman suojan ja enemmän huolenpitoa saa käyttämällä seerumia yhdessä saman sarjan voiteen kanssa.

Hildegard Braukmann Couperose Relax Serum (30 ml)

Hildegard Braukmann Couperose Relax on kiinnostava mutta vähemmän tunnettu seerumi acne rosaceasta kärsivälle iholle. Vaikka se on pääasiassa suunnattu tämäntyyppiselle iholle, se sopii myös muille. Magnoliauutteen ja rohtosammakonputkiuutteen ansiosta tuote rauhoittaa ’vihaista’ ihoa, elvyttää ja nuorentaa. Hildegard Braukmann Couperose Relax Serum sisältää myös skvaleenia, jojobaöljyä, lesitiiniä, E-vitamiinia, arginiinia, auringonkukkaöljyä ja rypälesiemenöljyä, joka saa seerumin vähentämään tulehdusta, supistamaan verisuonia ja ravitsemaan ihoa säännöllisesti käytettynä.

Avebio BIO Oil Antired Elixir (50 ml)

Seerumi puhuttelee 100 % luonnollisen ihonhoidon ystäviä, koska se sisältää kuutta kasviöljyä: olkikukkaöljyä, kistusöljyä, makadamiaöljyä, vehnäöljyä, punapassioöljyä ja villiruusuöljyä. Kyseessä on tavallinen öljypohjainen seerumi, eli se ei ole yhtä kevyt kuin aiemmin esitellyt tuotteet. Tuote ehkäisee kuivuutta ja ärsytystä sekä vähentää ihon punoitusta säännöllisessä käytössä. Avebio BIO Oil Antired Elixir hoitaa ihoa ja kaunistaa kasvoja, kosteuttaa, ravitsee ja parantaa ihonsävyä.