Ylös

TOP 10 c-vitamiiniseerumit, joita on pakko kokeilla!

Mukaan OLAVI

Täydellinen iho on vain askeleen päässä. Päästäksesi ottamaan tämän viimeisen askeleen, tarvitset sillan ja sellainen on c-vitamiini. Iloitse ihostasi tämän ikääntymistä ehkäisevän, pigmenttiläiskiä häivyttävän ja hehkua lisäävän superaineen avulla.

C-vitamiiniseerumit ovat kevyitä, askorbiinihappoa sisältäviä tuotteita, joiden suosio kasvaa kasvamistaan. C-vitamiini on iholle luontaisesti tärkeä ainesosa ja siksi sitä sisältävä seerumi on hyvä valinta. Kehomme eivät valitettavasti pysty sitä tuottamaan itse. Ainoa keino saada c-vitamiinia ihoomme ovat sitä sisältävät seerumit ja muut ihonhoitotuotteet.

Millaiset askorbiinihappotuotteet ovat kokeilunarvoisia? Ensimmäiseksi kannattaa huomioida ainesosalistaus ja sisältääkö se ärsyttäviä ainesosia. Puhdas askorbiinihappo ei ole vakaata eikä imeydy yhtä hyvin kuin johdannaisensa, joten valitse vakaata c-vitamiinia sisältävä seerumi.

Hinnalla, koolla ja koostumuksella on tietenkin myös merkitystä. Siksipä olemmekin arvostelleet parhaat c-vitamiinia sisältävät kasvoseerumit ja tehneet niistä minilistauksen. Rankkasimme kymmenen kuluttajien mielestä parasta tuotetta, joten ykkössijan tuote on ehdottomasti kokeiltava!

PARHAAT C-VITAMIINIA SISÄLTÄVÄT KASVOSEERUMIT – 10 KOKEILUNARVOISTA TUOTETTA

paras kasvoseerumi Nanoil

1. Nanoil Vitamin C Face Serum

Nanoil Vitamin C Face Serum on ensimmäinen ja paras valinta niille, jotka haluavat saada enemmän irti c-vitamiinin voimasta. Päivittäiseen ihonhoitoon sopiva, vesiliukoinen c-vitamiiniseerumi Nanoililta on tarkoitettu aamu- sekä iltakäyttöön itsepäisen elottomille ja ongelmaisille ihoille. Tuote on täydellinen aknen, pigmenttiläiskien ja muiden epätäydellisyyksien häivyttämiseen. Kaikki kiitos kuuluu etyyliaskorbiinihapolle, joka on kehittynein, vakain ja tehokkain markkinoilla oleva c-vitamiini. Koostumus sisältää kahta tärkeää raaka-ainetta: c-vitamiinia sekä Punarnava-kasvin uutetta, joka sisältää runsaasti antioksidantteja.

Ihon kadotetun hehkun palautat jo muutamalla tipalla tuotetta, sillä virheettömän, nuoren ja terveen ihon saavuttaminen on tehty helpoksi Nanoilin Vit C Serumin avulla. Jo muutaman viikon Nanoil Vitamin C-hoidon jälkeen:

  • terve kiilto palaa iholle
  • pigmenttiläiskät sekä aknearvet hälvenevät
  • ihonsävy tasoittuu ja iho hehkuu
  • iho on suojattu UV-säteitä vastaan
  • vapaiden radikaalien toiminta vähenee
  • ennenaikaisten ryppyjen ilmaantuminen vähenee
  • iho on kiinteämpi ja täyteläisempi
  • ihon tekstuuri on tasoittunut
  • iho on syväravittu, kosteutettu ja elpynyt

Lisätietoa www.nanoil.fi

2. Kiehl’s Vitamin C Face Serum

Tämä Kiehl’sin c-vitamiiniseerumi kuuluu kalleimpien listaamiemme seerumien joukkoon. Saatavilla on kaksi melko suurta pakkauskokoa, jotka pitävät sisällään ihon ulkonäköä parantavia ja sille hehkua antavia ainesosia. Parhaan hyödyn seerumista saa, kun sitä käytetään kahdesti päivässä; aamuin ja illoin ennen kosteusvoidetta. Harmillisesti tuote sisältää c-vitamiinin epävakaampaa muotoa, eli puhdasta c-vitamiinia ja vaikka se on yhdistetty toimintaansa tukevien ainesosien, kuten öljyjen, kanssa ei tämä askorbiinihapon muoto toimi odotetulla tavalla. Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate on oiva valinta ihon ikääntymisen ehkäisyyn ja nuorekkaan hipiän ylläpitoon.

3. Sesderma Liposomal C-VIT Face Serum

Myyntimenestyksistä puhuttaessa meidän on pakko mainita Sesderman c-vitamiiniseerumi. Seerumi sisältää ihoon liposomien avustuksella kulkeutuvaa c-vitamiinin vakaata johdannaista. Seerumi on suunniteltu antamaan voimakas nuorentava vaikutus, mutta parhaat tulokset voidaan saavuttaa vain yhdistämällä seerumi muihin saman, Sesderma C-VIT-sarjan tuotteisiin kuten voiteisiin. Kuten useat muutkin samankaltaiet seerumit, Sesderma Liposomal C-VIT Face Serum sisältää apuaineita, kuten ginkgouutetta, joka vahvistaa c-vitamiinin antioksidanttista tehoa. Harmillista, että tuotteen pakkauskoko on pieni korkeaan hintaan verrattuna.

4. The Ordinary Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2%

The Ordinary tarjoilee meille aavistuksen edullisemman C-vitamiinia ja alfa-arbutiinia sisältävän seerumin. Merkki on tunnettu minimalistisesta tyylistään ja asiallisista koostumuksistaan. Ihoa kirkastava seerumi sisältää kahta pääraaka-ainetta: 8% ihoa elvyttävää ja kiiltoa antavaa askorbiinihappoa sekä 2% kirkastavaa alfa-arbutiinia. Vegaaniystävällistä tuotetta käytetään iltaisin ennen nukkumaanmenoa kosteusvoiteen alla. 30ml pullo on melko pieni ja se tulee käytettyä nopeasti loppuun. Tämä tuote saattaa olla hankkimisen arvoinen, jos riesanasi ovat pigmenttiläiskät, hiussuonet tai rypyt.

5. Ole Henriksen Vitamin C Face Serum

Tämä iholle hehkua tuova, öljyttömän koostumuksen omaava Ole Henriksen-seerumi on jäänyt hieman matalammalle sijoitukselle listallamme. Merkkiä myydään yksinomaan korkealuokkaisemmissa kauneusliikkeissä ja hinta on erittäin korkea. Tuotesarjan perustana on muutama pääraaka-aine, kuten hehkua lisäävä vakaa c-vitamiini, ihon elastisuutta ja täyteläisyyttä kohentava kollageeni, pirteä appelsiiniuute, kosteuttava hyaluronihappo sekä ihoa rauhoittava aloe. Seerumi on suunnattu kuivalle ja väsyneelle iholle, hinta on korkea ja pullo pieni. Toisin kuin listan kärkipään tuotteet, seerumi ei omaa lainkaan ikääntymistä hidastavia vaikutuksia.

6. Skincare Vital C Hydrating Antioxidant A C E Serum

On mahdotonta puhua parhaista c-vitamiiniseerumeista mainitsematta Skincare Vital C Hydrating Antioxidant A C E :ta. Vitamiineja täyteen pakattu seerumi omaa antioksidanttisia ominaisuuksia, estää kosteuden haihtumista ihosta sekä säilyttää ihon nuorekkuuden pidempään. A,- C- ja E-vitamiinien lisäksi seerumi sisältää vapaita radikaaleja vastaan kamppailevia kasviuutteita, kuten vihreää teetä, karhunvatukkaa sekä rohtosammakonputkea. Tuotteen korkea retinolipitoisuus saattaa ärsyttää, mutta tuote on kuitenkin suunniteltu sopimaan kaikille ihotyypeille.

7. Mario Badescu Skin Care Vitamin C Face Serum

Jälleen yksi hinnakas, vitamiinein rikastettu seerumi, joka tosin toimii melko hyvin. Mario Badescu Skin Care-seerumi kääritty vihreään lasipulloon ja koostumukseltaan se on kevyttä ja syvälle ihoon tunkeutuvaa. Sen vaikutuksiin kuuluvat ihonsävyn tasoitus, iänmerkkien minimointi sekä ihon hehkuminen. Askorbiinihapon lisäksi tuotteeseen on lisätty hyaluronihappoa sekä kollageenia. Ainesosiensa ansiosta tuote kosteuttaa ihoa sekä lisää sen elastisuutta, mutta hinta sekä c-vitamiinin heikompi muoto huomioiden emme voineet sijoittaa tuotetta korkeammalle.

8. Sunday Riley C.E.O. 15% Vitamin C Brightening Serum

Tämä Sunday Rileyn seerumi on todellinen pomo. Se on tasokas tuote, jonka voi huomata jo pelkästään hintaa vilkaisemalla, sillä hinta on kolme kertaa korkeampi kuin muiden merkkien vastaavilla tuotteilla. Seerumin sisältämä askorbiinihappo (15% c-vitamiini) kirkastaa ihoa ja antaa sille hehkua sekä nuorentaa kasvoja. Korkeasta c-vitamiinipitoisuudestaan huolimatta tuotetta voidaan käytää aamuin sekä illoin. Koostumusta on rikastettu appelsiininkuoriuutteella, e-vitamiinilla sekä skvaleenilla ja kiitos näiden ainesosien, seerumi antaa iholle nuoremman vaikutelman mutta huipputuloksia ei kannata odottaa etenkään ikääntyvän ja ryppyisen ihon omaaville.

9. Dermomedica Vitamin A + E Face Serum

Tämä vähemmän tunnettu tuote on ehdottomasti mainintamme arvoinen. Hintavan pullon sisältö on suunniteltu asiantuntevaa ihonhoitoa hakeville ja se sisältää c-vitamiinia ja feruliinihappoa. Koostumus on suunnattu normaalille iholle, sekaiholle sekä couperosaiholle. Valmistajan mukaan Dermamedica Serum sopii mm. näiden iho-ongelmien hoitoon: iänmerkit, tummat läiskät sekä epätasainen ihonsävy, mutta voimakkaan nuorentavia tuloksia ei kuitenkaan kannata odottaa. Seerumin sisältämät c-vitamiini ja feruliinihappo kuorivat epidermistä ja lisäävät hehkua.

10. Paula’s Choice C15 Super Booster

Viimeisenä Paula’s Choice C15 Super Booster, joka ei ensisilmäyksellä vakuuta vaikka sisältääkin laadukkaita ainesosia, kuten c-vitaminia ja feruliinihappoa. Kuten olette jo varmasti oppineet, puhdas c-vitamiini ei ole ideaalein valinta ja valitettavasti seerumi sisältää juuri kyseistä muotoa. Tuotteen matala pH-taso on ihoystävällinen. Seerumi sisältää mm. askorbiinihappoa, feruliinihappoa, bisabololia ja panthenolia, jotka hoitavat katkenneita hiussuonia, epätasaista ihonsävyä ja hiusjuonteita. Iho saa nuorekkaan ja terveen olemuksen päivittäisestä seerumiannoksesta sekä suojan vapaita radikaaleja vastaan. Harmi, että hinta on huikea pikkupullolle.