Ylös

Kuinka tehdä huulimeikki

Mukaan OLAVI

Jokaisen mielestä punaiset, pehukkaat huulet näyttävät upeilta. Punaisen huulimeikin käyttäminen vaatii hyvät valmistelut ja oikean tekniikan. Katso parhaat kikat huulimeikkiin, ettei huulipunasi tartu lounassämpylääsi.

Ennen huulipunan käyttöä, valmistele ihosi. Tee hellävarainen kuorinta huulille siihen tarkoitukseen myytävillä tuotteilla. Jos haluat säästää rahaa, tee kuorinta itse sokerilla ja hunajalla. Voit käyttää ripauksen kanelia, joka lisää dramaattisesti verenkiertoa. Toisessa tee-se-itse kuorinnassa tarvit vaseliinia ja hammasharjat. Lisää vaseliinia kosteuttamaan huulia, ja hiero huuliasi kevyesti pyörivin liikkein hammasharjalla noin minuutin ajan. Jos haluat huulimeikkisi olevan tarttumaton, peitä huulet ohuella kerroksella meikkivoidetta. Laita kosteuttajaa, ja lopuksi huulipunaa.

Tietotaitoa

Huulipunan käytössä tärkeintä on valita väri, joka imartelee ihoasi. Jos sinulla on tumma iho, valitse lämminsävyinen huulipuna, ja jos sinulla on vaaleat hiukset ja siniset silmät, käytä kylmiä sävyjä. Jos olet aloittelija meikkaamisessa, halunnet välttää eläväisiä värejä, ja voit valita nuden tai neutraalin sävyn kuten beige, koralli, tai pinkki. Varmista, että huulipuna sopii vaatetukseesi. Älä käytä punaista huulimeikkiä, jos sinulla on oranssi neule. Vastakohdat viehättävät, mutta eivät tällä sesongilla. Jos käytät nudea huulimeikkiä, voit käyttää vahvaa silmämeikkiä, ja toisinpäin.

Lisää ensimmäisenä meikkivoide ja kosteusvoide. Käytä aina huultenrajauskynää huulipunan valumisen ja tarttumisen estämiseksi. Piirrä huulesi korjaten mahdolliset muotovirheet. Huultenrajauskynän tulee vastata huulipunan sävyä, tai olla yksen sävyn tummempi. Lisää huulipuna peittäen huultenrajauskynä. Paremman tarkkuuden saamiseksi käytä erityistä, tasakärkistä sivellintä. Poista ylimääräinen huulipuna painamalla huulia paperinenäliinalla. Saadaksesi huulet näyttämään isommilta, lisää huulikiiltoa ylä- ja alahuulien keskelle. Käyttämällä korostuskynää amorinkaarella, luot efektin extrapulleista huulista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *