Ylös

Viettele uusillä silmäripsilläsi Nanolash ripsiseerumin avulla.

Mukaan OLAVI

DSC07692Oletko unelmoinut tuuheista ja pitkistä ripsistä? Jos vastaus on kyllä, voit lopettaa unelmoimisen, sillä Nanolashin avulla unelmista tulee totta. Amerikkalainen valmistaja on luonut uraauurtavan tuotteen, joka stimuloi ripsen kasvua turvallisesti ja terveellisesti.

Pohjois-Amerikassa hyvin tunnettu tuote julkaistaan nyt Euroopassa. Nanolash on auttanut naisia, jotka kamppailevat lyhyiden ja huonokuntoisten ripsien kanssa, sekä niitä, jotka etsivät terveellisempää vaihtoehtoa vahingoittaville ripsienpidennyksille ja tekoripsille.

Koostumuksessa on runsaasti biotiini Tripeptyde-1 ja pantenolia, jotka tekevät seerumista todella tehokkaan. Se hoitaa herkkää silmän ihoa kitkerän appelsiininkukan eteerisellä öljyllä. Tämä raaka-aine muiden muassa läpäisee ihon syviin ihokerroksiin ja ripsien juuriin asti, antaen optimaalista nesteytystä ja ravintoa. Lisäksi Nanolash tekee ripsistä tummemmat, ja päällystää ne suojaavalla kerroksella, jolloin ripsiä tippuu tai katkeilee vähemmän.

Ensimmäiset tulokset ovat huomattavissa vain 15 pävän yökäytön jälkeen. Parhaat tulokset saa kuitenkin 1-2 kuukauden käytöllä. Ripset kasvavat uudelleen ja se ei tapahdu yhdessä yössä, joten kärsivällisuuttä ja pitkäjänteisyyttä vaaditaan hoidon loppuunsuorittamisessa. 3 kk:n käytön jälkeen on suositeltavaa lisätä seerumia kaksi tai kolme kertaa viikossa pitkien ripsien ylläpitämiseksi.

Seerumin käyttö on täysin turvallista. Se on silmälääkärien testaama, ja riippumattomien laboratorioiden kliinisesti hyväksymä. Sen käytöstä ei ole raportoitu sivuvaikutuksia, joten voit käyttää Nanolashiä ilman punoitusta ja kutinaa vaikka sinulla olisi herkkä iho. Lisäksi seerumin käyttö on turvallista niille jotka käyttävä piilolinsseja, ripsien pidennyksiä, tai kestomeikkiä.

Nanolash tehokkuuden ovat vahvistaa useat tutkimukset ja testaajien mielipiteet ympäri maailman. Sinäkin voit olla yksi niistä monista naisista, jotka ovat ylpeitä täyteläisistä ripsistään. 39€ on vain pieni hinta tuotteesta, joka auttaa sinua rakastumaan uusiin upeisiin ripsiisi.

17 thoughts on “Viettele uusillä silmäripsilläsi Nanolash ripsiseerumin avulla.”

  1. Käyttänyt säännöllisesti nyt kolme viikkoa ja ero on huikea! ripset on pidemmät ja tummemmat. Miltäköhän ne näyttää kuukauden päästä! :))

  2. Kuulin tästä kerran ja kun revitalash on loppu, kokeilen tätä. Tähän mennessä tämän seerumin tulokset eivät ole tyydyttäviä

  3. Ostin tämän kaikkien positiivisten mielipiteiden ansiosta ja yllätyin iloisesti tuloksista! Suosittelen lämpimästi !

Comments are closed.