Ylös

5 takuuvarmaa ripsiseerumia – parhaiden ripsiseerumien arvostelu

Mukaan OLAVI

Laadukas ripsiseerumi on meidän kaikkien unelma. Jotta seerumi olisi mahdollisimman tehokas, tulisi siinä olla juuri oikeanlainen koostumus sekä helppo levitys. Mutta kuinka valita paras ripsiseerumi? Tutustu seuraavassa erilaisten ripsiseerumeiden hyötyihin ja valitse se, joka sopii sinulle parhaiten!

Ripsien hoito voi tuntua konstikkaalta ja hankalalta etenkin, kun ripset ovat niin alttiita katkeilulle ja putoilulle. Mitä voit tehdä, jotta saat aikaan nopeaa parannusta niiden kunnossa? Voiko ripsien kasvua nopeuttaa mitenkään ilman kosmetologin apua?

Sinun tarvitsee vain tarttua tehokkaaseen ripsiseerumiin, jonka koostumus sisältää ainoastaan turvallisia ainesosia ja joka keskittyy hoitamaan ripsiäsi kunnolla.

Ripsiseerumi – miten se toimii?

 • Se auttaa tekemään ripsistä pidemmät ja paksummat.
 • Se ravitsee ja kosteuttaa, sekä parantaa ripsien kuntoa.
 • Se vähentää ripsien menetystä ja ehkäisee niiden vaurioitumista.

MIKÄ RIPSISEERUMI KANNATTAA VALITA? PARHAIDEN TUOTTEIDEN ARVOSTELU

1. Nanolash Eyelash Serum

Lukustein kuluttajien kestosuosikkina tunnettu Nanolash Eyelash Serum on loistava vaihtoehto kaikille niille, jotka kamppailevat ohuiden ja lyhyiden ripsien kanssa. Tämän seerumin ansiosta ripset pidentyvät vain 30 päivässä jopa 50 prosentilla, ja saat todellisen vau-efektin päivittäiseen meikkiisi! Jo ensimmäisten 15 päivän aikana huomaat, kuinka ripset vahvistuvat ja saavat välttämättömiä ravintoaineita. Tämä ripsiseerumi edistää ripsien kasvua sekä paksuntaa ja tummentaa niitä näkyvästi. Se on asiantuntijoiden testaama. Sitä suosittelevat sekä ammattilaiset että tavalliset kuluttajat. Nanolash Eyelash Serumin turvallisen koostumuksen ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia mahdollisesta ärsytyksestä. Muunna ripsiesi ulkonäköä vain sekunneissa – yksi siveltimenveto riittää! Tämän ripsiseerumin levitys muistuttaa nestemäisen rajauskynän käyttöä. Seerumin koostumus sisältää runsaasti luonnollisia ainesosia, ja sitä voidaan käyttää luottavaisin mielin myös ripsienpidennysten kanssa. Sen ansiosta ripset kestävät paremmin vaurioita ja hankaamista.

Nanolash Eyelash Serum – edut:

 • Tekee ripsistä pidemmät ja paksummat.
 • Se on tehokas ja saa ripset näyttämään hyvin hoidetuilta.
 • Se ehkäisee ripsien menetystä ja suojaa niitä vaurioilta.
 • Tämä seerumi sopii käytettäväksi myös yhdessä ripsienpidennysten kanssa.
 • Se ei ärsytä silmiä tai herkkää silmänympärysihoa.

2. Lashcode Eyelash Serum

Tämä ripsiseerumi syväkosteuttaa, uudistaa ja ravitsee ripsiä. Se varmistaa, että voit viimeinkin unohtaa ripsien menetyksen ja nauttia kaksi kertaa pidemmistä ripsistä. Luonnollisen kaunis ilme on saavutettavissa hetkessä. Lashcode Eyelash Serum on yhdistelmä luontoa ja nykyaikaisen kosmetiikan saavutuksia. Tämän seerumin koostumus sisältää soija- ja vehnänalkiouutetta, baikaliinia, arginiinia ja peptidi-kompleksia. Näiden ravitsevien ainesosien ansiosta hoidat ripsiäsi kuin ammattimainen kosmetologi. Baikaliini hidastaa ikääntymisprosessia ja toimii luonnollisena UV-suodattimena. Peptidi-kompleksi edistää kasvua ja takaa täydellisen pituuden ja paksuuden. Arginiini taas kosteuttaa ripsiä, kun soija- ja vehnänalkiouutteet uudistavat niitä ja vahvistavat niitä pysäyttääkseen ripsien katkeilun. Pidä huolta ripsistäsi paremmin kuin koskaan ennen Lashcode Eyelash Serumin avulla!

Lashcode Eyelash Serum – edut:

 • Se ravitsee ripsiä todella tehokkaasti.
 • Hoitaa jopa ohuimpia ripsiä.
 • Seerumi pidentää ripsiä hyvin lyhyessä ajassa.
 • Sen koostumus on erinomainen, ja sisältää runsaasti ripsille tärkeitä ainesosia.

3. RevitaLash Serum

Ripsiseerumi, jonka turvallisen koostumuksen ovat kehittäneet silmälääkärit. Se on luotu erityisesti herkkiä silmiä ajatellen, joten se on taatusti turvallinen kaikille kuluttajille. Tämän ripsiseerumin vegaaninen koostumus on myös täysin öljytön, eikä sitä ole testattu eläimillä. Se on tehokas ja sitä voidaan käyttää kaikenlaisiin ripsiin – sekä heikoille että vahvistusta kaipaaville. Vihreästä teestä, sabal-palmusta, kehäkukasta ja vehnästä saadut kasviuutteet kiinnittävät huomiota tuotteen koostumukseen. Se stimuloi ripsien kasvua ja vahvistaa niitä.

RevitaLash Serum – edut:

 • Se on tehokas.
 • Se vahvistaa ripsiä syvältä sisältä käsin.
 • Kosteuttaa ripsiä.
 • Sopii myös vegaaneille ja herkille silmille.

4. Xlash

Erityisesti ripsien pidentämiseen panostava seerumi, joka auttaa toteuttamaan unelmasi elinvoimaisista ripsistä. Huomaat sen käytön vaikutukset muutaman viikon kuluessa. Tuote parantaa ripsien ulkonäköä ja kosteuttaa niitä perusteellisesti. Koostumuksen sisältämien luonnollisten ainesosien, kuten Folium Isatidis -uutteen, ansiosta ripsesi muuttuvat tummemmiksi ja erotelluimmiksi. Tuotteen mukana tulee ohut ja tarkka harja, joka takaa, että voit levittää seerumin mahdollisimman vaivattomasti.

Xlash – edut:

 • Helppo ja vaivaton levitys.
 • Se kosteuttaa ripsiä.
 • Koostumus sisältää arvokkaita ainesosia.
 • Se toimii melko nopeasti.

5. RapidLash

Tehokas ripsiseerumi, jolla on kosteuttavia vaikutuksia. Huomaat sen säännöllisen käytön tulokset noin 1–2 kuukauden kuluttua. Koostumus sisältää muun muassa B5-vitamiinia, kurpitsansiemenuutetta ja jopa soijaöljyä. Tämän tuotteen ansiosta ripsistä tulee paksummat ja tuuheammat. Seerumi vahvistaa ja lisää tervettä kiiltoa.

RapidLash – edut:

 • Se on erittäin tehokas.
 • Se ravitsee ripsiä.
 • Ripsistä tulee paksummat.
 • Se antaa ripsille tervettä kiiltoa ja varmistaa, etteivät ne näytä enää mattaisilta.

Toivottavasti et ole enää epävarma siitä, minkä ripsiseerumin valitsisit! Nyt on aika aloittaa ripsien hoitaminen.

Miten ripsiseerumia levitetään? PIKAOPAS

 1. Puhdista iho perusteellisesti ja varmista, ettet hankaa ripsiäsi, koska se vaurioittaa niitä.
 2. Levitä hieman valitsemaasi ripsiseerumia tuotteen mukana tulevalla applikaattorilla.
 3. Odota, kunnes tuote on imeytynyt.
 4. Toista tämä prosessi säännöllisesti.

Sinun ei tarvitse mennä kosmetologille hoidattamaan ripsiäsi. Ripsiseerumi on yksinkertainen tapa saada pitkät ripset, jotka eivät katkea tai putoa. Hyödynnä parhaiden ripsiseerumien arvosteluamme ja valitse tuote, jonka avulla voit lakata miettimästä, miten hoitaa ripsiäsi optimaalisesti.