Ylös

Haluatko luoda upean kampauksen? Nanoilin Pre-Styler on ehdoton valinta!

Mukaan OLAVI

Hiuslakka? Menneisyyden jäänne! Et löydä parempaa hiusten primeriä kuin Nanoilin muotoilusuihke – se on täysin uusi lähestymistapa hiusten muotoilurutiineihisi. Katso, miksi sitä kannattaa käyttää.

suihke muotoiltavien hiusten puolesta nanoil

Tahmea, kuiva ja luonnottoman näköinen tukka hiussuiheiden käytön jälkeen on varmasti monelle tuttu ongelma. Näissä tilanteissa hiukset muistuttavat enemmänkin linnunpesää kuin unelmien hiustyyliä. Tämä on seurausta huonolaatuisista tuotteista, jotka eivät kunnioita hiusten tarpeita.

Tutustu uutuuteen: Nanoil Hair Styling Spray -muotoilusuihke

Kaikki mitä tarvitset täydelliseen hiustyyliin on Nanoilin Pre-Styler – se vie kotona tehtävän muotoilurutiinin seuraavalle tasolle. Kevyt suihkutettava muotoiluaine syvähoitaa hiuksia ja lisää niiden hallittavuutta heti. Sinun ei tarvitse odottaa pitkään, sillä Nanoil Hair Styling Spray -muotoilusuihke vaikuttaa välittömästi. Toinen hieno asia on, että voit käyttää sitä joko kosteisiin hiuksiin tai kuiviin, jos haluat muotoilla ne – suoristaa, kihartaa, laittaa ne ylös jne. Riippumatta siitä, millaista tyyliä suunnittelet, Nanoil-suihke auttaa sinua toteuttamaan sen.

Käyttötarkoitus ja vaikutukset. Miten suihke toimii?

Käyttämällä Nanoil Hair Styling Spray -muotoilusuihketta päivittäisen hiustenhoitorutiinisi aikana saat paljon muutakin kuin ihanan kampauksen. Tämä tuote:

  • puolittaa föönaukseen kuluvan ajan
  • tasoittaa ja poistaa pörröisyyttä
  • auttaa takkuisten hiusten kampausta
  • antaa kaunista, tervettä kiiltoa
  • ehkäisee sähköisiä suortuvia
  • ravitsee, hoitaa ja vahvistaa
  • varmistaa, että muotoilurutiinisi kestää pitkään

nanoil suihke muotoiltavien hiusten puolesta

Monipuolisten ominaisuuksien ja vaikutusten ansiosta Nanoil Hair Styling Spray ei ole pelkkä muotoilun primeri tai pitoa antava hiussuihke. Se tekee paljon muutakin – sen lisäksi, että se tekee hiuksista helpommin käsiteltävät, se ravitsee ja jopa suojaa hiustenkuivaajan tai hiusraudan kuumuudelta.

Nanoilin Pre-Stylerin ainesosat

Itse reseptimme on salaisuus. Tuote on muotoiltu ilman turhia lisäaineita ja se sisältää vain hiuksille hyödyllisiä aineita, jotka antavat esimerkiksi sileyttä ja kiiltoa. Valmistukseen kuuluu kuitenkin paljon muutakin.

Nanoil Hair Styling Spray on epätavallinen tuote, sillä se sisältää runsaasti pantenolia ja risiiniöljyä. Nämä kaksi ainesosaa tukevat ja vahvistavat hiuksia, kun muotoilet niitä. Useimmat muotoilun pohjustusaineet lannistavat hiuksia, kun taas Nanoilin suihke ravitsee niitä ja suojaa korkeiden lämpötilojen pahoilta vaikutuksilta. Provitamiini B5 ei ainoastaan lisää kiiltoa vaan myös kosteuttaa hiuksia.

Hiusten muotoilu? Nanoilin avulla se on helpompaa kuin luuletkaan

Tuote on askel kohti tietoisempaa ja turvallisempaa muotoilurutiinia. Hiusten muotoilu on toki mahdollista ilman tuotteita, mutta suosittelemme ehdottomasti tarttumaan Nanoilin suihkeeseen. Hiuksesi tulevat kiittämään sinua! 

Hiusten muotoilu Nanoil Hair Styling Spray -muotoilusuihkeella on todella yksinkertaista. Suihkutat sitä kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ja muotoilet haluamallasi tavalla. Kaikki vaiheet vievät vain hetken.