Ylös

Highlighting Foam Strips – käänteentekijä hiusten monivärivärjäyksessä

Mukaan OLAVI

Seuraatko uusimpia kampaamoalan trendejä? Jos vastasit kyllä, silloin on myös aika tuoda värjäysliuskat kampaamoosi! Ne ovat oikea läpimurto monivärivärjäykseen.

uudelleenkäytettävät liuskat hiusten värjäykseen

Maltalainen ColorCuts on tuotemerkki, joka on suunnitellut ja kehittänyt värjäysliuskat jokaiseen värjäystekniikkaan soveltuvaksi. Ne sopivat siis:

  • klassiseen värjäykseen
  • monivärivärjäykseen
  • ombreen
  • sombreen
  • balayageen
  • flamboyageen
  • valoon reagoivien heijastusten luomiseen
  • raidoitukseen

Sano viimeinkin hyvästit alumiinifoliolle, jolla vain vaurioitat pahimmassa tapauksessa asiakkaidesi hiuksia. Valitettavasti kuitenkin monet kampaajat turvautuvat folioon edelleen. Yhdessä hiusten vaalennusaineen kanssa folio voi aiheuttaa vaurioita, hiustenlähtöä ja kuivattaa hiuksia. Hiusten palaminen on seurausta siitä, kun hapetin pääsee tekemisiin alumiinin kanssa. Myös korkea lämpötila saa vaalennusaineen vaikuttamaan nopeasti, jolloin se tunkeutuu aggressiivisesti syvälle hiusrakenteeseen. Kemiallinen käsittely riistää kosteuden hiuksien sisältä.

Voit minimoida vauriot valitsemalla hiuksille hellävaraiset Highlighting Foam Stripsit. Ne optimoivat hiusten lämpötilan värjäyksen aikana ja takaavat asiakkaillesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

uudelleenkäytettävät liuskat hiusten värjäykseen color cuts

Miten ColorCuts erottuu markkinoilla olevista kilpailijoistaan?

Ensinäkin brändin värjäysliuskat on valmistettu kevyestä materiaalista, joka on hellävarainen hiuksille ja mukautuu helposti käyttäjänsä käden muotoon. Ainutlaatuiset värjäysliuskat toimivat erityisen hyvin ohuille ja hauraille hiuksille. Tavallinen alumiinifolio ei pärjää niille ulkonäöltään saatika suorituskyvyltään. Liuskat eivät repeä, vedä hiuksia eivätkä vahingoita niitä tai ihoa. Ei enää koskaan epämukavuutta!

Nämä liuskat eivät myöskään ärsytä eivätkä ne pidä raivostuttavaa kahisevaa ääntä asiakkaan liikkuessa. Ne voivat itse asiassa jopa lyhentää värjäysaikaa puoleen, joten parhaimmassa tapauksessa voit ottaa vastaan enemmän asiakkaita päivän aikana.

Ne on valmistettu täysin biohajoavasta ja ympäristöystävällisestä materiaalista, joka on 80-prosenttisesti kierrätettyä. Liuskat ovat konepestäviä ja uudelleenkäytettäviä jopa 3 kertaa menettämättä huippulaatuaan. 200 liuskan laatikko riittää jopa 600 käyttökertaa. Käyttövalmiit 100×305 mm:n liuskat voidaan taittaa ja leikata haluamallasi tavalla, ja ne ovat kierrätettäviä.

Highlighting Foam Strips -värjäysliuskat tarjoavat jokaiselle kampaajalle taitotasosta riippumatta äärimmäistä työskentelymukavuutta. Ne ovat loistava vaihtoehto alumiinifoliolle ja takaavat paljon nopeamman värjäyksen täysin hiuksia vahingoittamatta. Nämä erittäin helppokäyttöiset, polystyreenistä valmistetut liuskat voivat jopa tehostaa koko tiimisi työskentelyä.

ColorCutsin värjäysliuskat takaavat sinulle myös täydellisen hallinnan ja mahdollisuuden valvoa tarkasti jokaista värjäysprosessin vaihetta. Ne eristävät lämpöä, mutta varmistavat kuitenkin kunnollisen ilmankierron kerrosten välillä. Voit olla varma, että asiakkaasi hiukset ovat koko ajan turvassa ja väristä tulee juuri sellainen, kuin olet yhdessä asiakkaan kanssa ajatellut. Puoliksi läpinäkyvä materiaali antaa sinulle vapauden tehdä korjauksia prosessin aikana, jolloin hallinta on sinulla 100-prosenttisesti.

Värilliset liuskat auttavat sinua erottamaan käytetyt sävyt, joten jatkossa myös sekaannusten välttäminen on vaivattomampaa. Värikkäät liuskat ovat tietysti myös paljon näyttävämpiä kuin epäkäytännöllinen, hopeinen alumiinifolio. Materiaali tarjoaa erityisen ja miellyttävän värjäyskäsittelyn sinulle sekä asiakkaillesi.

Haluatko siis:

Erottua kilpailijoista?

Saada enemmän tyytyväisiä asiakkaita?

Käyttää työssäsi ympäristöystävällisiä materiaaleja?

Työskennellä turvallisia ja luoda upeita, nykyaikaisia kampauksia?

Valitse Highlighting Foam -värjäysliuskat – kampaustarvikkeet, jotka on tehty juuri sinua varten!

Käy virallisella verkkosivulla – colorcuts.mt

color cuts värjäysliuskat