Ylös

Keratiinihiusnaamioiden arvostelu – paras valinta vaurioituneille hiuksille

Mukaan OLAVI

Onko vaurioituneille ja ylikäsitellyille hiuksille hoitokeinoa? Kuulemme monia ideoita mutta harva niistä oikeasti toimii. Keratiinihiusnaamiot ovat paras ehdotus. Mikä on niiden salaisuus? Mitä ne tekevät? Miksi niitä kannattaa käyttää? Mikä niistä tulisi valita? Kaikki vastaukset löytyvät listauksestamme.

Hiuksia uhkaa niin moni vaurioittava tekijä päivittäin: paahtava kuumuus, kuumat muotoiluvälineet, ilman myrkyt ja saasteet. Ei siis ole ihme, että niin moni ihminen kärsii samasta kauneusongelmasta. Eli hiusten vaurioista.

Millaiset ovat vaurioituneet hiukset?

Yksinkertaisesti sanottuna vaurioituneet hiukset ovat huonokuntoiset. Kestävien ja upeiden sijaan ne näyttävät huonolta ja latvat katkeavat. Kuivuus on suuri ongelma ja hiuksista tulee usein olkimaiset, karheat ja ohuet. Vauriot näkyvät myös kaksihaaraisina, ohenemisena, sähköisyytenä ja pörröisyytenä.

Vaurioiden syyt

Miksi hiukset haurastuvat ja kuivuvat? Tässä tavallisimmat syyt hiusten heikkenemiseen:

  • jatkuva muotoilu kuumilla välineillä
  • kuuma ilma föönatessa
  • värjäys liian usein tai väärin
  • hiusten repiminen harjatessa
  • vääränlaiset hoitavat ja suojaavat tuotteet

Hiusten kuntoon vaikuttaa luonnollisesti myös vitamiinien (esim. A-vitamiini) ja hivenaineiden puute sekä krooninen stressi, epäterveellinen ruokavalio ja elämäntavat sekä tietyt sairaudet.

Miten vaurioituneita hiuksia vahvistetaan?

Oikeanlainen päivittäinen huolenpito on vastaus kaikkiin hiusongelmiin. Pääasia on oikeiden tuotteiden valitseminen hiuksille. Suunta on selvä vaurioituneiden hiusten kohdalla: ne kaipaavat ja tarvitsevat keratiinia!

Ihmishiukset koostuvat proteiinista nimeltä keratiini. Proteiinin puute näkyy hiusten katkeamisena, haurautena ja kaksihaaraisina. Meidän on täytettävä keratiinivarastot hiusten korjaamiseksi. Keratiinin tarjoaminen hiuksille on helpointa sitä sisältävän kauneustuotteen kautta mutta haluamme painottaa, että hydrolysoitu keratiini hiusnaamiossa imeytyy syvälle hiuksiin ja tuottaa parhaimmat tulokset. Todellinen ratkaisu vaurioituneille hiuksille!

Listaus parhaista keratiinihiusnaamioista

Toimivatko kaikki keratiininaamiot samalla tavalla? Eivät tietenkään! Mistä tietää, onko tuote hyvä? Arvosteluista tietenkin! Ainesosien listaa voi analysoida ja erilaisia tuotteita kokeilla mutta on paras valita testattu ja todistetusti toimiva tuote. Jaamme kanssanne parhaat keratiinihiusnaamiot, jotka elvyttävät ja korjaavat hiusten vaurioita nopeasti – ja vielä paremmin kuin monet kampaajakäsittelyt.

Nanoil Keratin Hair Mask

Nanoil Keratin Hair Mask

Nanoilin keratiininaamio on listan kärjessä. Kevyessä tuotteessa on yksinkertaiset ainesosat ja se on erittäin tehokas. Ensimmäisen käytön jälkeen voi huomata sileämmät ja helpommin harjattavat hiukset. Naamio ehkäisee pörröisyyttä ja kaksihaaraisia. Kaikki tämä on mahdollista kahden tärkeän ainesosan ansiosta – hydrolysoidun keratiinin ja pantenolin. Myös kevyillä, vesiliukoisilla silikoneilla on osansa – ne suojaavat ja kaunistavat hiuksia. Nanoil Maskia levitetään pestyille hiuksille ja huuhdellaan pois 15 minuutin päästä. Eron huomaa heti. Viikko viikolta hiuksista tulee vastustuskykyisemmät, paksummat ja elvytetymmät. Tämä on ainoa näin nopeasti ja hyvin toimiva keratiininaamio. Tuhannet naiset ympäri maailman rakastavat sitä. Hiusstylistit suosittelevat kaikkia Nanoil Keratin -sarjan tuotteita: shampoota, hoitoainetta ja naamiota.

tuotteen verkkosivu: www.nanoil.fi

Global Keratin Deep Conditioner

Global Keratin Deep Conditioner on toinen kiinnostuksemme herättänyt tuote. Se on suunniteltu ravitsemaan ja silottamaan, ja sitä voi käyttää tyvien hoitoon. Hinta tekee siitä tosin hankalan oston monelle. Naamion toiminta perustuu Juvenix-sekoitukseen – sekoitus hiuksia ravitsevia, elvyttäviä ja kosteuttavia vitamiineja sekä peptidejä. Tuotteen sisältämä keratiini mahdollistaa hiusten korjauksen ja lisäksi naamiossa on myös kasviuutteita. Toisin kuin Nanoilin naamio, tällä tuotteella ei ole yksinkertaista sisältöä ja siksi se saattaa ärsyttää herkkää päänahkaa tai vaurioittaa hauraita hiuksia. Käyttö on helppoa: naamio levitetään kosteisiin hiuksiin, päälle laitetaan suihkumyssy, päätä lämmitetään hiustenkuivaajalla 20–25 minuutin ajan, jonka jälkeen naamio huuhdellaan pois.

Kérastase Résistance Masque Force Architecte

Keratiininaamioiden top-listassa on tietenkin oltava tuote Kérastaselta, joka on yksi suosituimmista merkeistä kampaamoissa. Kérastase Résistance Masque Force Architecten tehtävä on vahvistaa vaurioituneita ja haljenneita hiuksia mutta se maksaa paljon. Monet käyttäjät kertovat sen olevan paras mahdollinen naamio. Tuote sisältää pro-keratiinia, keramideja sekä mysteeristä ainesosaa nimeltä Resurrection Sap, jotka kaikki yhdessä tekevät heikoista hiuksista vahvemmat ja korjaavat vaurioita. Tämä saa puolestaan hiukset näyttämään paremmilta ja hiuksia on helpompi harjata muutaman käyttökerran jälkeen. Helppokäyttöisyys on myös hyvä puoli, sillä hiuksia voi elvyttää kotona (jos budjetti ei ole ongelma…). Naamiota levitetään pestyihin hiuksiin, annetaan vaikuttaa 5–10 minuuttia ja huuhdellaan pois.

Wella Sp Luxe Oil Keratin Protect Mask

Kampaamojen suosikeista puheen ollen on aika esitellä Wella Sp Luxe Oil Keratin Protect Mask. Tässä hiuksia korjaavassa tuotteessa pääainesosa on keratiini, joka tekee hiuksista pehmeät, vastustuskykyiset ja ihanan näköiset. Lisäksi naamio suojaa hiuksia tulevilta vaurioilta. Naamiossa on monia hyviä puolia, sillä se yhdistää keratiinin voimat luonnollisiin öljyihin. Öljyt suojaavat hiuksia ja lisäävät kiiltoa. Wella Sp Luxe Oil Keratin Protect Mask on yksi parhaista keratiininaamioista, koska se säilyy kauan ja sitä tarvitsee pitää hiuksissa vain 3–10 minuuttia vaikutusten näkemiseksi. Naamio täytyy muistaa huuhdella pois, koska liikakäyttö saattaa latistaa hiuksia. Naamio tuoksuu hyvältä ja yksi purkki riittää todella kauan.

Schwarzkopf BlondMe Keratin Restore Bonding Mask

Toinen loistava valinta värjätyille ja etenkin vaalennetuille hiuksille. Schwarzkopf BlondMe Keratin Restore Bonding Mask sisältää runsaasti paikkaavaa ja hiuksia vahvistavaa keratiinia. Tuotteessa on lisäksi magnesiumsitraattia, joka palauttaa pH-tasapainon hiusvärien vaurioittamiin hiuksiin. Sitraatti luo uusia sidoksia hiusten sisällä tehden niistä vahvemmat ja vastustuskykyisemmät. Kampaajat suosittelevat tuotteen käyttöä kampaajakäsittelyjen jälkeen. Mikäli hiukset eivät ole kemikaalien rasittamat, joku muu keratiininaamio kelpaa myös ja on todennäköisesti vähemmän raskas hiuksille. Schwarzkopf BlondMe Keratin Restore Bonding Maskia käytetään tavalliseen tapaan: sitä levitetään puhtaille hiuksille ja huuhdellaan pois hetken kuluttua.

Keune Care Keratin Smooth Mask

Lopulta keratiinia sisältävä silottava naamio Keunelta. Tämän listauksen kallein naamio. Tuote löytyy suuresta purkista ja se on todella suosittu mutta se ei selitä hintaa. Tämän vuoksi tuote on listan viimeisellä sijalla. Keune Care Keratin Smooth Mask on tehty vaurioituneille, elottomille, kuiville ja pörröisille hiuksille. Tuotteessa on sekä keratiinia että pantenolia ja kosteuden haihtumista ehkäisevää ja elvyttävää sheavoita. Naamion keratiini paikkaa ja vahvistaa samalla kun Quat Complex (Keunen tuotteille tyypillinen ainesosa) suojaa muotoilutuotteiden kuumuudelta. Käyttö ei ole vaikeaa: naamio levitetään pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin, annetaan vaikuttaa 2 minuuttia ja huuhdellaan huolellisesti.