Ylös

Ripsien kohotus- ja laminointisetti – markkinoiden parhaat tuotteet. Kuinka valita juuri täydellinen sinulle itsellesi?

Mukaan OLAVI

Luonnolliset ripset ovat usein melko kurittomat ja vaativat paljon vaivaa, jotta saat ne selkeästi korostetuiksi. On kuitenkin mahdollista tehdä niille hoito, joka kestää ja kestää. Tämä on mahdollista ripsien kohotuksen ja laminoinnin ansiosta. Mikä se on? Mitä ripsien laminointi tarkoittaa ja kuinka löydät oikeanlaisen tuotteen, joka soveltuu kotikäyttöön? Tämä arvostelu voi auttaa sinua löytämään parhaan ripsien kohotus- ja laminointisetin.

Ripsien laminointisetti

Ripsien kohotus ja laminointi – mitä se on ja miten se suoritetaan?

Ennen kuin siirrymme tutustumaan markkinoiden kiinnostavimpiin tuotteisiin, on syytä selittää, mistä ripsien laminoinnissa on kyse ja miltä ripsien kohotus näyttää. Nämä kaksi hoitoa ovat yhä yleistyvämpiä valinta kauneushoitolan asiakkaiden keskuudessa. Ne tekevät todellisia ihmeitä ripsille ja avaavat silmää visuaalisesti.

Aloitetaan ripsien kohotuksesta. Mistä se koostuu? Tällä menetelmällä varmistetaan luonnollisten ripsien kestävä kohotus ja taivutus. Tämä on mahdollista sopivien tuotteiden käytön ansiosta, jotka muuttavat ripsien rakennetta – ne liuottavat ensin keratiinisidoksia luodakseen ne uudelleen, kun ripset on muotoiltu oikein. Näin saat aikaan kestävän vaikutelman kohotetuista ja taivutetuista ripsistä.

Mitä on sitten ripsien laminointi? Tämä hoito tehdään yleensä yhdessä ripsien kohotuksen kanssa. Se pidentää sen vaikutusta, sillä ripset saavat lisäravintoa lisätuotteiden levittämisen ansiosta. Laminoinnin avulla voidaan myös pehmentää ripsiä visuaalisesti ja korostaa katsetta.

Miten ripsien kohotus ja laminointi tehdään vaihe vaiheelta? Toisin kuin saattaisi ajatella, se on todella yksinkertaista ja käytännössä kuka tahansa nainen voi onnistua siinä. Saattaa vaikuttaa siltä, että kosmetologi voi tarjota näyttävimmät ja pitkäaikaisimmat vaikutukset, mutta ripsien laminointi kotona itse voi säästää paljon rahaa ja tulokset ovat yhtä hämmästyttäviä.

Ensimmäinen vaihe ennen ripsien laminointia on puhdistaa ripset ja silmänympärysalue huolellisesti meikkijäämistä ja muista tuotteista. Tähän tehtävään suositellaan käytettäväksi öljytöntä meikinpoistoainetta tai vielä parempaa – ripsi- ja kulmahampoota. Sitten sinun on leikattava silikonimuotit (jotka yleensä sisältyvät pakkaukseen) sopivan levyisiksi ja kiinnitettävä ne varovasti silmäluomillesi. Kun muotit ovat paikoillaan, on aika päällystää ne liimalla ja kammata ripset hitaasti niiden päälle niin, että ne erottuvat tarkasti toisistaan.

Seuraavissa vaiheissa ripsiin levitetään pakkauksen mukana tulevat tuotteet valmistajan ilmoittamassa järjestyksessä. Aloita pääsääntöisesti aktivoivalla aineella, käytä sitten neutraloivaa ainetta ja sen jälkeen hoitavaa ainetta, kuten keratiiniboosteria. Kutakin tuotetta käytettäessä on noudatettava ohjeita, jotka koskevat levitysmenetelmää ja tuotteen vaikutukseen tarvittavaa aikaa.

Kun kaikki tuotteet on levitetty, sinun tarvitsee vain poistaa silikonimuotit varovasti ja harjata ripset läpi käyttämällä erityistä spoolieta tai kampaa. Näin suoritetaan ripsien kohotus ja laminointi. Kuinka kauan itse vaikutus sitten kestää? Se riippuu valitusta tuotteesta. Yleensä voit luottaa siihen, että saavutettu lopputulos kestää 6-8 viikkoa.

Ripsien kohotus ja laminointi – kokeilemisen arvoiset setit. Parhaiden tuotteiden arvostelu

Arvostelumme on erinomainen apu päätöksenteossa, jos aiot ostaa ripsien kohotus- ja laminointisetin. Se sisältää joitakin markkinoiden mielenkiintoisimmista tuotteista. Kotikäyttöön tarkoitettuja pakkauksia kokeillessamme otimme huomioon muun muassa helpon levityksen ja tuotteen hinnan. Tässä tulevat parhaat pakkaukset DIY-laminointiin kotona.

1. Nanolash Lash Lift Kit

nanolash lash lift kit

Nanolash on lanseerannut yhden markkinoiden parhaista tuotteista – Lash Lift Kitin kotona tehtävään ripsien laminointiin. Tämä on loistava vaihtoehto naisille, jotka haluavat pitää huolta kauniista, terveistä ja ennen kaikkea täysin luonnollisista ripsistä. Valitsemalla Nanolashin ammattimaisen ripsien laminointisetin saat kaikki hoidossa tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet.

Pakkaus Nanolash Lash Lift Kit sisältää:

 • 10 annospussia aktivaattoria
 • 10 annospussia neutraloivaa ainetta
 • 10 annospussia keratiinitehoainetta
 • liima
 • 3 ripsiharjaa
 • 3 paria silikonimuotit

Kun olet suorittanut ripsien kohotuksen niiden avulla, saat vaikutuksen ripsien taivutuksesta näkyviin välittömästi. Nanolashin pakkaus on edullinen myös tuotteiden koostumuksen osalta. Tuotteet sisältävät hydrolysoitua keratiinia ja lanoliinia. Ripset ovat myös täydellisesti kosteutetut oliivi-, avokado-, viinirypäleensiemen-, kookos- ja abessinialaisen öljyn yhdistelmän ansiosta. Niistä tulee myös kiiltävät ja pehmeät silkin ja pantenolin ansiosta. Pakkauksen tuotteet riittävät 10 täydelliseen ripsien laminointiin, joten laadun ja tehokkuuden suhde hintaan on erittäin edullinen.

2. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

MIYA LASH on ammattikäyttöön tarkoitettu ripsien laminointisetti, joka sopii erinomaisesti myös kotikäyttöön. Ei ihmekään, että se on varsin suosittu. Se on erinomainen valinta jokaiselle naiselle, joka haluaa ostaa täydellisen setin, joka sisältää kaiken tarvittavan ripsien kohotukseen ja laminointiin houkuttelevaan hintaan. Setin käytön tuloksena saat kauniisti kohotetut ripset ilman jälkikäsittelyä tai ripsientaivuttimen käyttöä seuraavien 6 viikon ajan.

MIYA LASH -setti sisältää täydellisen valikoiman tuotteita ripsien kohotukseen ja laminointiin sekä lisäksi:

 • ripsivärisauva
 • eri muotoisia ripsien laminointiharjoja
 • ripsien kohotukseen tarkoitettu työkalu
 • silmälaput
 • silikonimuotit

3. Zola Protein Reconstruction System

Zolan tuote on esimerkki siitä, että et tarvitse monimutkaista settiä laminoidaksesi ripsesi kotona. Setti ei sisällä mitään tarvikkeita, ja ainoa mitä siitä löytyy, on 3 tuotetta lasipulloissa. Ne on merkitty nimellä ja numeroilla. Jokainen niistä edustaa yhtä kolmesta vaiheesta, joiden on valmistajan mukaan tarkoitus mahdollistaa ripsien nopea laminointi.

Zolan pakkaus sisältää:

 • Protein Strong Lifting
 • Protein Fixer
 • Protein Care

Mitä tämä tarkoittaa? Ensimmäinen pulloista on Protein Strong Lifting. Tämä tuote on suunniteltu avaamaan ripsien rakenne ja liuottamaan keratiinisidoksia. Tämä tekee niistä joustavammat ja alttiimmat uudelle muodolle. Toinen on Protein Fixer, joka toimii hyvin yksinkertaisesti. Sen koostumus rakentaa keratiinisidoksia uudelleen, jolloin haluttu muoto kiinnittyy. Kolmas on Protein Care, joka edelleen rakentaa ripset uudelleen, antaa niille kiiltoa ja paksuntaa niitä visuaalisesti.

Kolmivaiheinen ripsien laminointi tehdään kuten ripsivärin levitys. Tuotteet levitetään yksi kerrallaan samalla tavalla kuin ripsiväri, pyöreällä harjalla. Tällä tavoin Zola on löytänyt tavan tehdä ripsien kohotuksesta ja laminoinnista mahdollisimman helppoa ja miellyttävää.

4. Elleebana Lash Lift

Seuraavaksi vuorossa on Elleebanan ammattimainen ripsien kohotuspakkaus. Jopa 60 käyttökerran mahdollisuuden ansiosta, edellyttäen, että hoidot suoritetaan peräkkäin, se on loistava valinta kosmetologille. Kotikäyttöön käyttökertojen määrä näyttää myös todella hyvältä, sillä pakkaus sisältää 15 paria annostelupusseja.

Elleebanan pakkaus sisältää:

 • 15 paria annospusseja aktivaattoria ja neutralointiainetta
 • liiman ja siveltimen
 • silikonimuotit
 • metallinen ripsien kohotusaplikaattori
 • harja
 • poistoaine

Setin haittapuolena on kuitenkin sen kova hinta, joka voi olla vastenmielinen, kun harkitsee tämän setin käyttöä vain itse kotona. Toisaalta sen ei pitäisi olla niin suuri ongelma ammattilaisille.

Toisaalta etuna on pidettävä mahdollisuutta ostaa jokainen setti sisältyvä tuote erikseen.

5. RefectoCil Eyelash Lift

RefectoCilin laminointisetti on myös mielenkiintoinen vaihtoehto, joka on pakattu tyylikkääseen meikkipussiin. Tämä setti erottuu muista sen erittäin nopean käytön ansiosta. Tuotteiden ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta ripsien laminointi voidaan suorittaa sillä vain 13 minuutissa.

Setti sisältää:

 • 3 paria silikonimuotteja koossa S-L
 • 2 tuubia kohottavaa tuotetta
 • 2 tuubia neutraloivaa ainetta
 • liima
 • ripsien nostin
 • 2 minikulhoa
 • 2 harjaa

RefectoCil Eyelash Lift -pakkaus on loistava valinta naisille, jotka haluavat lyhyessä ajassa saavutettavan, näkyvästi kohotettujen, paksumpien ja dramaattisesti taivutettujen ripsien vaikutuksen. Sen jälkeen ripset ovat kauniisti koholla tyvestä alkaen, ja vaikutus kestää jopa 8 viikkoa.

6. Fleeky Lashlift Kit

Onko tämä oikea kauneusmarkkinoiden lahja, jonka avulla voit suorittaa ripsien laminoinnin kotona? Fleekyn setti toimii täydellisesti. Se toimitetaan tyylikkäässä laatikossa, joten se on täydellinen lahjavalinta. Kaikki ainesosat ovat vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Pakkaus sisältää kaiken, mitä tarvitset kohotukseen ja laminointiin.

Pakkaus koostuu seuraavista:

 • 2 annospussia Lash Liftia
 • 2 paria silikonimuotteja koossa S ja M
 • liimaa
 • 2 ripsiharjaa
 • 4 levityspuikkoa
 • ripsikampa
 • 2 kampaa

Setti riittää 2-4 applikaatioon. Tämä on hyvä tuote naisille, jotka harkitsevat seikkailun aloittamista ripsien kohotuksen ja laminoinnin parissa. Jos haluat, että setin sisältö kestää pidempään, valitse Maxi Kit. Tämä on samanlainen setti, mutta siinä on enemmän tuotteita jopa 5-10 hoidon suorittamiseen.

7. Thuya eyelash lift kit

Tässä on toinen erittäin mielenkiintoinen ripsien laminointisetti. Arvostelumme ei olisi täydellinen ilman Thuyan tuotetta, joka on erittäin monipuolinen. Sitä voidaan nimittäin käyttää paitsi ripsien kohottamiseen ja laminointiin, mutta se on myös loistava keino käsitellä kurittomat kulmakarvat, jotka työntyvät eri suuntiin. Kaikki kiitos permanenttigeelin erityisen koostumuksen, joka sisältää hiuksille turvallista tioglykolihappoa, ja jonka avulla voit antaa niille halutun muodon.

Pakkaus sisältää:

 • permanenttigeeli
 • neutraloiva aine
 • arganöljyä sisältävä uudistava ripsi- ja kulmavoide
 • silikonimuotit koossa M
 • puinen piikki

15 ml tuubin permanenttigeelin lisäksi setti sisältää identtisen tuubin neutralointiainetta ja liimaa. Thuyan pakkauksen mukana on lisäksi erillinen työkalu ja pari M-kokoisia silikonimuotteja. Saatavilla on myös pienempiä tai suurempia muotteja, mutta ne on ostettava erikseen.

Mitä kannattaa ottaa huomioon ennen ripsien kohotus- ja laminointisetin valintaa?

On monia asioita, joita kannattaa ottaa huomioon ennen ripsien laminointisetin ostamista. Arvostelussamme on otettu huomioon vain muutama niistä. Hinnan, helpon levityksen ja hoidon keston kaltaisten tekijöiden lisäksi on otettava huomioon myös erilaiset henkilökohtaiset mieltymykset. Näitä voivat olla esimerkiksi allergiat tietyille ainesosille tai omat uskomuksesi tietyistä tuotemerkeistä.

Kun ostat ammattimaisen ripsien laminointisetin kotikäyttöön, sinun kannattaa kiinnittää huomiota siihen, onko se täydellinen tuote. Joskus käy niin, että siitä puuttuu hoidon suorittamiseen tarvittavia tai sitä suuresti helpottavia tarvikkeita. Parhaat pakkaukset sisältävät kaiken hoidon suorittamiseen tarvittavan.

Kotona tehtävä ripsien laminointi ei ole kovin vaikea hoito. Naisille, jotka eivät ole tottuneet meikkaamaan säännöllisesti, prosessi voi kuitenkin aiheuttaa joitakin vaikeuksia. Tällöin ripsien kohotus ja laminointi kotona voi vaatia hieman enemmän aikaa.