Ylös

Kulmamaskarat – 5 suosikkiamme!

Mukaan OLAVI

Kulmamaskarat ovat edelleen trendikkäitä! Ne ovat itse asiassa yksi suosituimmista kulmameikkituotteista riippumatta siitä, ovatko kulmakarvasi rohkeat ja korostetut vai ohuet ja harvat. Me kaikki pidämme kulmakarvojemme hoitamisesta ja huolittelusta. Hyvä kulmamaskara voi säästää paljon aikaa ja vaivaa kulmakarvojen muotoilussa. Mutta millainen tuote sinun kannattaa valita? Tutustu nyt markkinoiden parhaisiin vaihtoehtoihin ja valitse oma suosikkisi!

Millainen on hyvä kulmamaskara?

Miten löydät hyvän kulmamaskaran? Millaisia ominaisuuksia sillä tulisi olla? Kun valitsimme parhaita, kiinnitimme ensinnäkin huomiota seuraaviin asioihin:
1. SÄVYT – niiden tulisi olla mahdollisimman luonnollisen näköisiä, todellista kulmakarvojesi väriä muistuttavia.
2. KOOSTUMUS – hyvän kulmamaskaran ei pitäisi olla liian juoksevaa eikä liian paksua, jotta se takaa tahmean lopputuloksen ja kauniin kulmien rajauksen.
3. KESTÄVYYS – laadukas kulmamaskara kestää koko päivän eikä pyyhkiydy pois edes kaatosateessa.
4. APPLIKAATTORI – avain täydelliseen kulmameikkiin on täydellinen kartiomuotoinen applikaattori.
5. VAIKUTUKSET – hyvän kulmamaskaran tärkein ominaisuus on tietenkin se, miltä se saa kulmakarvat näyttämään!

Kulmamaskarat – top 5

1. NANOBROW SHAPE MASCARA – PARAS VALINTA!

www.nanobrow.fi

Tämä kulmamaskara antaa parhaan ja pitkäkestoisimman lopputuloksen, ja siinä on kolme kaunista, luonnollisen näköistä sävyä, jotka korostavat täydellisesti kulmakarvojasi. Tämä kulmamaskara on todella pigmenttinen, ja kätevä sekä täydellisen hienostunut spoolie tavoittaa ja päällystää jokaisen kulmakarvan tasaisesti ihoa värjäämättä. Nanobrow Shape Mascara ei ainoastaan muotoile ja lisää väriä kulmakarvoihin, vaan myös paksuuntuu hellävaraisesti ja korostaa niitä.
Valitse se, jos haluat muotoilla, lisätä väriä ja korostaa kulmakarvojasi, ja mikäli odotat kauneustuotteiltasi korkeinta laatua ja tarkkuutta.

2. YVES SAINT LAURENT COUTURE BROW MASCARA

On syytä mainita, että tämän kulmamaskaran on luonut Lloyd Simmonds, tunnettu meikkitaiteilija. YSL:n kulmamaskara luotiin erityisesti muotinäytöksiä varten: sen oli tarkoitus antaa 45 tunnin pito mallien kulmille. Kartiomuotoinen applikaattori muotoilee ja korostaa kulmia, ja antaa luonnollisen, mutta rohkean lopputuloksen. Huonona puolena on valitettavasti se, että valittavana on vain kaksi sävyä, joten voi olla vaikea löytää täydellisesti piirteisiisi sopivaa sävyä. Tämän maskaran koostumus on myös epätavallinen: geeli pitää kulmakarvat paikoillaan, kun taas puolimattaiset pigmentit antavat hehkuvan lopputuloksen.

Valitse se, jos arvostat erittäin vahvaa pitoa ja hieman hohtavaa 3D-viimeistelyä.

3. DIOR DIORSHOW ON SET BROW MASCARA

Huipputuotteiden listauksemme ei olisi mitään ilman Diorin maineikasta kulmamaskaraa. Se ei sovi joka budjettiin, mutta tuottaa upeita tuloksia kulmameikkiin. Sitä on saatavana kolmessa hienostuneessa sävyssä, jotka on suunniteltu sopimaan eri sävyisille kulmakarvoille. Huomioitavaa on myös se, että Diorshow On Set Brow on valmistettu 90-prosenttisesti luonnollista alkuperää olevista ainesosista, ja sen vedenkestävä koostumus takaa 24 tunnin virheettömän meikin. Mielenkiintoista on, että tämä kulmakarva on myös rikastettu mikrokuiduilla, jotka lisäävät lopullisen volyymin kulmillesi.
Valitse se, jos haluat pitkäkestoisen meikin sekä rohkean ja tuuhean lopputuloksen.

4. LANCOME SOURCILS STYLER BROW MASCARA

Tämä on toinen erittäin arvostettu kulmamaskara siitä huolimatta, että sitä on vaikea löytää ja sillä on melko kallis hintalappu. Lancomen kulmamaskara paksuntaa kulmia visuaalisesti, lisää intensiivistä väriä ja pitää ne kurissa hienostuneen koostumuksensa ansiosta. Valmistaja vakuuttaa, että maskara on erittäin helppo levittää ja sen koostumuksen ansiosta kaikki kulmakarvat on helppo peittää tasaisesti. Vaikutus kestää jopa 14 tuntia levityksen jälkeen. Erityisesti suunniteltu spoolie mukautuu melko hyvin kulmakarvoihin ja tavoittaa ohuimmatkin karvat. Lancôme Sourcils Styler Brow Mascaraa on kuitenkin saatavilla vain 2 sävyä.
Valitse se, jos arvostat laadukkaita tuotteita ja haluat kokeilla poikkeuksellista kosmetiikkaa, kuten tätä ripsiväriä – joka on varustettu ainutlaatuisella ja epätavallisen muotoisella spooliella.

5. KIKO MAKE UP MILANO EYEBROW MASCARA

Kiko Make Up Milano Eyebrow Mascara on varsin epätavallinen tuote geelimäisen koostumuksensa vuoksi. Sitä arvostetaan paitsi kulmien muotoilussa myös niiden hoitamisessa, sillä se sisältää pantenolia, joka parantaa karvojen ulkonäköä sekä suojaa ja kosteuttaa niitä. Tämä on toinen kulmamaskara, joka sisältää erikoiskuituja, jotka täyttävät kulmia ja saavat ne näyttämään paksummilta ja korostetummilta. Maskaraa on saatavana 6 eri sävyssä. Jotkut pitävät tätä valtavana etuna, kun taas toiset ovat sitä mieltä, että mitä enemmän sävyjä on saatavilla, sitä vaikeampi on löytää piirteisiisi sopiva sävy, sillä sävyt ovat hyvin samankaltaisia keskenään.
Valitse se, jos pidät harjatusta efektistä, johon on lisätty väriä ja vahva pito.