Ylös

Nämä lämpösuojat antavat vastinetta rahoillesi! ARVOSTELU

Mukaan OLAVI

Lämpösuoja-aineiden kaltaisten tuotteiden käyttäminen on järkevää vain silloin, kun ne ovat tarpeeksi vahvoja pitämään hiukset turvassa korkeilta lämpötiloilta. Hitti-vai-huti-testaamisen suorittaminen itse vain kokeilemalla satunnaisia lämpösuojasuihkeita ei ole se fiksuin vaihtoehto – siitä voimme olla varmasti samaa mieltä. Miksi vaarantaisit turhaan hiuksesi?

Etsit siis tehokasta lämpösuojasuihketta, joka suojaa 100% lämpövaurioilta kauniita kutrejasi? Nyt olet tullut oikeaan paikkaan! Olemme nimittäin keränneet alle juuri sinua varten parhaat markkinoilla olevat lämpösuojatuotteet.

ARVOSTELU: Parhaat lämpösuoja-aineet

#1 NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

nanoil LÄMPÖSUOJASUIHKE
 • SUOJAA JOPA 230°C/440°F
 • RAVITSEE
 • PARANTAA HIUSTEN ULKONÄKÖÄ
 • PITKÄKESTOINEN VAIKUTUS
 • VAHVEMMAT HIUKSET

Nanoil Heat Protectant Spray ei ole vain toimittajiemme mielestä paras valinta hiuksillesi, vaan tuotteen saamat arvostelut osoittavat ylivoimaisesti, että tämä lämpösuojasuihke on tällä hetkellä yksi parhaiksi arvioiduista hiustuotteista. Sekä naisten että miesten rakastama Nanoil Heat Protectant Spray on kehuttu kerrassaan loistavaksi tuotteeksi, joka pitää hiukset turvassa lämpövaurioilta riippumatta siitä, minkä tyyppiset hiuksesi todella ovat. Miellyttävän kevyt koostumus ja erittäin tehokkaasti vaikuttava Nanoil-lämpösuojasuihke tarjoaa öljyttömän koostumuksen. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tinkiä hiusten volyymista suojellaksesi niitä lämmöltä. Satutko olemaan menossa jonnekin aurinkoiseen paikkaan? Laita Nanoil Heat Protectant Spray -lämpösuojasuihke matkalaukkuusi ja käytä sitä ennen hotellista lähtöä. E-vitamiini ja silkkiproteiinit suojaavat hiuksiasi UV-säteilyltä, kun otat aurinkoa tai teet kaupunkikierroksen.

lisätietoa: nanoil.nl

#2 BUMBLE AND BUMBLE HAIRDRESSER’S INVISIBLE OIL

 • KASVIÖLJYSEKOITUS
 • PITKÄKESTOINEN VAIKUTUS
 • RAVITSEE
 • SUOJAA

Tämä tuote on kerrassaan kiehtova: jotkut rakastavat sitä, toiset taas vihaavat sitä, koska se vie hiuksilta volyymin. Mitä mieltä olet, kuulutko ensimmäiseen ryhmään? Kyseiseen ryhmään kuuluvat ehdottomasti ne, joilla on vaurioituneet ja pörröiset hiukset. Kenelle sitten Hairdresser’s Invisible Oilia ei suositella? Suoraan sanottuna niille, joiden hiukset ovat raskaat, paksut ja vähän huokoiset rakenteeltaan. Kuuden öljyn sekoitus vetää hiuksia väkisinkin hieman alaspäin, mikä osoittautuu täydelliseksi ratkaisuksi niille, joilla on kuriton, pörröisyydelle ja staattiselle sähkölle altis tukka. Kookosöljy, arganöljy, macadamiapähkinäöljy, makea manteliöljy, saflorin siemenöljy ja viinirypäleensiemenöljy toimittavat koko joukon ravinteita vaurioituneille ja kuivuneille hiuksille, pitäen ne samalla tietysti suojassa lämpövaurioilta. Ja jos olet trooppisten tuoksujen ystävä, Bumble and Bumble -lämpösuojasuihke voi olla sinun valintasi.

#3 REDKEN EXTREME ANTI-SNAP TREATMENT

 • VAHVEMMAT HIUKSET
 • SILKKISTÄ SILEYTTÄ
 • LÄMPÖSUOJA
 • RAVITSEE

Redkenin hiustuotteiden joukosta löytyvän lämpösuojan sanotaan olevan erittäin tehokas tehtävässään, mutta sillä on yksi huonokin puoli – kohtuuton hinta. Mutta jos keskitytään tuotteen vahvoihin puoliin, Extreme Anti-Snap on suunniteltu hoitamaan kaksi tehtävää: tarjoamaan lämpösuojaa ja tekemään hiuksista vahvemmat syöttämällä niille tärkeitä ravinteita. Tasoittamalla hiuskuituja tuote jättää hiukset pehmeiksi, sileiksi ja kiiltäviksi. Kun tuotetta käytetään ennen jokaista föönausta, Redken Extreme Anti-Snap estää hiuksia menettämästä kosteutta ja haurastumasta. Sen sanotaan myös hoitavan hiusten katkeilua. Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä kosmetiikka tekee hiuksista vastustuskykyiset sekä mekaanisia että korkeiden lämpötilojen aiheuttamia vaurioita vastaan.

#4 MILK _SHAKE INCREDIBLE MILK

 • MONITOIMITUOTE
 • VAHVEMMAT HIUKSET
 • LÄMPÖSUOJA
 • RAVITSEE

Tämä tuote on ehkä hieman vähemmän tunnetulta tuotemerkiltä, jolla on kuitenkin joukko uskollisia asiakkaita. Epäilemättä Milk_shake lämpösuoja on tuote, joka on suunniteltu erityistehtäviin, ja toisaalta sillä on melko monta tehtävää hoidettavana. Käyttämällä Incredible Milkia saat hiuksistasi kesytetyt, vahvemmat, ravitut ja lämpösuojatut. Siinäkö kaikki? Ei tietenkään! Sen lisäksi tämä tuote nopeuttaa hiusten kuivumisaikaa, parantaa hiusten ulkonäköä ja korjaa vaurioita. Toimiiko se kaikille hiustyypeille? Totta puhuen, ei toimi, mutta se on hyvä minimoimaan föönauksen haittavaikutuksia. Suuri osa proteiineista ja murumuruvoista suojaavat hiuksia UV-säteilyltä ja paahtavalta auringolta. Valitettavasti se saattaa vetää hienoja ja ohuita hiuksia alaspäin, mikä ei ehkä ole se vaikutus, jota tavoittelet.