Ylös

Nanoil misellishampoo keratiinilla – paras puhdistaja hiuksillesi!

Mukaan OLAVI

Misellit ja keratiini – tiesittekö, että tämä kaksikko pystyy hoitamaan ja kaunistamaan hiuksia paremmin kuin moni muu? Osana huolellisesti suunniteltua hiustenhoitotuotetta nämä ainesosat luovat laadukkaan shampoon, joka hoitaa hiuksia pesun aikana. Hiukset alkavat parantua jo ensimmäisellä kerralla. Tartu ainutlaatuiseen keratiinipohjaiseen misellishampooseen Nanoililta. Ota selvää, miten se toimii ja mikä tekee siitä niin hyvän.

Nanoil misellishampoo keratiinilla

Nanoil Micellar Shampoo – mikä se on?

Misellihiustenhoitotuotteet ovat muutakin kuin uusi trendi. Ne ovat ainoa hiustuote, joka auttaa puhdistamaan ja hoitamaan hiuksia tehokkaasti ärsyttämättä päänahkaa. Shampoo on erityisen tehokas pienten pyöreiden misellien ansiosta, jotka vetävät puoleensa epäpuhtauksia ja likaa hiuksista sekä päänahasta. Nanoil Shampoo sisältää myös keratiinia ja kevyttä – eli hydrogenoitua – risiiniöljyä. Molemmat ainesosat hoitavat hiuksia latistamatta niitä.

paras misellishampoo keratiinilla Nanoil

Miten Nanoil Shampoon misellit toimivat?

 • Puhdistavat hiuksia ja päänahkaa syvästi
 • Eivät aiheuta ärsytystä
 • Vetävät puoleensa kaikenlaisia epäpuhtauksia ja likaa
 • Rauhoittavat ja rentouttavat päänahkaa
 • Hoitavat tulehduksia ja ärsytyksiä
 • Luovat tuuheutta juuriin

Miten Nanoil Shampoon keratiini toimii?

 • Paikkaa vaurioita
 • Vahvistaa hiuksia
 • Lisää tuuheutta hiuksiin
 • Ehkäisee katkeamista
 • Ehkäisee vaurioita
 • Lisää kiiltoa ja elvyttää hiuksia

Nanoil Keratin Shampoo – hyödyt

Nanoilin misellishampoo nestekeratiinilla on yksi parhaista mahdollisista hiustenhoitotuotteista! Tuote sisältää kevyttä hydrogenoitua risiiniöljyä, joka tekee hiuksista kiiltävät ja vahvemmat. Lisäksi risiiniöljy voimistaa hiusten väriä ja ehkäisee hiusten pesemisen jälkeen tavallista liiallista hiustenlähtöä.

Jo yhden käyttökerran jälkeen voi huomata Nanoil Keratin Micellar Shampoon upeat vaikutukset. Pesun aikana hiusten suojakerros avautuu ja keratiini pääsee imeytymään hiuksiin helposti paikatakseen vaurioita ja lisätäkseen tuuheutta jokaiseen yksittäiseen hiukseen.

Nanoil Keratin Micellar Shampoon säännöllisen käytön tulos on upeat, vahvat ja eloisat hiukset. Hiuksista tulee täydellisen terveet ja ne näyttävät ihanilta.

Miten misellishampoota käytetään?

Hyvä uutinen on se, että misellishampoota käytetään samalla tavalla kuin tavallista shampoota. Shampoota kaadetaan pieni määrä käteen veden kanssa ja sen jälkeen se levitetään päänahkaan. Keskity päänahan ja juurien pesemiseen. Hiukset peseytyvät itsestään vaahdon valuessa alaspäin.

Nanoil Keratin Micellar Shampoo – kommentteja

Tämä shampoo on yksi markkinoiden parhaista hiuspesuaineista ja sen todistaa tuhannet positiiviset arvostelut ja kommentit. Nanoil Keratin Micellar Shampoota pidetään vuoden vallankumouksena. Ei siis ihme, että monet tunnetut kampaajat suosittelevat sitä asiakkailleen. Älä odota enää, vaan tutustu itse täydelliseen hiustenhoitoon!

Vahvista vaikutuksia!

Haluatko paikata hiuksia ja tehdä niistä vielä upeammat?

Tutustu Nanoilin keratiinihiussarjan muihin tuotteisiin – keratiinihiusnaamioon ja -hoitoaineeseen.

Vieraile sivulla nanoil.fi ja tsekkaa kaikki Nanoilin keratiinia sisältävät hiustenhoitotuotteet.