Ylös

Ihon kosteuttaminen Nanoil Hyaluronic Acid Face Serumilla [5 FAKTAA]

Mukaan OLAVI

Kosteuttaako hyaluronihappoa sisältävä seerumi intensiivisemmin kuin kosteusvoide? Mihin iho tarvitsee hyaluronihappoa? Vastaamme kysymyksiin yhdessä Nanoilin, Hyaluronic Acid 2% Face Serumin valmistajan kanssa.

Tiedämme kaikki, että iho tarvitsee kosteutusta mutta harva meistä tuntee tehokkaimmat tavat kosteuttaa ihoa syvästi ja pysyvästi.

Tämän takia Nanoil on päättänyt tarjota laadukkaiden ja tehokkaiden kauneustuotteiden lisäksi myös koulutusta. Tutustu 5 faktaan Nanoil Hyaluronic Acid Face Serumista ja opi kosteuttamaan ihoa oikein.

Nanoil Hyaluronic Acid 2% Face Serum

Tuote on uutuus ihonhoidossa. Uniikin kevyt, kosteuttava seerumi parantaa ihon kosteustasapainoa ja palauttaa ihon nuorekkuuden. Seerumia on helppo käyttää ja se sopii täydellisesti päivittäiseen ihonhoitorutiiniin. Samalla tuote on ainoa hyaluronihappoa sisältävä seerumi, joka yhdistää laadukkaat ainesosat ja elegantin designin. Tuote hemmottelee tehokkaan ihonhoidon ja kauniiden kauneustuotteiden ystäviä.

Ainesosat: Aqua, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

MITÄ ET TIEDÄ IHON KOSTEUTTAMISESTA

1. Hyaluronihappo on ihmisen ihossa luonnollisesti esiintyvä humektantti ja sen määrä vähenee valitettavasti vanhetessamme

Ihon kosteuttaminen hyaluronihapolla on järkevää. Se on yksi lukuisista humektanteista (vettä sitova ja syviin ihokerroksiin kuljettava ainesosa) mutta ainoa luonnollinen sellainen ihmiskehossa. Happo pitää ihon kosteutettuna sekä kiinteänä ja kimmoisana. Hyaluronihapon määrä ihossamme vähenee valitettavasti ikääntyessämme ja ihon kyky sitoa vettä heikkenee. Ensin ilmestyy pieniä juovia, kuivuutta ja kireyden tunnetta. Tuotteet hyaluronihapolla auttavat.

2. Hyaluronihappoa sisältävä seerumi kosteuttaa kaksi kertaa paremmin kuin kosteusvoide hyaluronihapolla tai toisella humektantilla

Kosteuttavan tuotteen valinnalla on väliä. Päivittäin käytettävät kosteusvoiteet eivät sisällä yhtä paljon ravintoaineita kuin seerumit ja siksi hyaluronihappoa sisältävä seerumi kosteuttaa paremmin. Tiivistetyn koostumuksen ansiosta seerumi sisältää enemmän ainesosia tippaa kohti ja seerumi pystyy myös imeytymään syvemmälle ihoon sekä kosteuttamaan tehokkaasti. Lopputulos on näkyvästi ja pysyvästi kosteutettu iho. Kaikki tämä on mahdollista käyttämällä Nanoil Hyaluronic Acid Serumia.

MITÄ NANOIL HYALURONIC ACID FACE SERUMISTA TULISI TIETÄÄ?

3. Paras hyaluronihappoa sisältävä seerumi on Nanoil Face Serum – yksinkertainen koostumus, laadukkaat ainesosat

Kaikki hyaluronihapposeerumit eivät toimi samalla tavalla ja se on pidettävä mielessä ostoksia tehdessä. Jokaisen tulisi ostaa todistetusti toimiva tuote, jonka vaikutuksista useat tyytyväiset asiakkaat keskustelevat. Kosteuttavien tuotteiden kohdalla Nanoil HA Serum on suosikki – se imeytyy ihoon hetkessä ja kosteuttaa ihon syvimpiä kerroksia. Kaikki tämä on mahdollista minimalistisen koostumuksen ansiosta – tuote sisältää vain neljää ainesosaa ja se todistaa brändin uskovan laatuun määrän sijaan. Joskus vähemmän on enemmän.

4. Tehokkaan kosteuttamisen lisäksi Nanoil Hyaluronic Acid Face Serum hoitaa ihoa kattavasti

Mikäli hyaluronihapposeerumia päättää käyttää päivittäin, kannattaa valita monitoiminen tuote. Nanoil Hyaluronic Acid Serum tekee muutakin kuin kosteuttaa. Nanoilin säännöllinen käyttö kosteuttaa, silottaa, vähentää ärsytystä, nopeuttaa paranemista ja tukee aknenvastaista hoitoa. Kyseessä on tehokas anti-age seerumi, joka pitää ihon eloisana, joustavana ja sileänä. Jos rypyt pelottavat, Nanoilin kosteuttava seerumi pelastaa.

5. Ihon kosteuttaminen Nanoil Hyaluronic Acid Serumilla on helppoa kevyen koostumuksen ja kätevän pipetin ansiosta

Haluamme tuoda esiin Nanoil Hyaluronic Acid Serumin toisen ominaisuuden – se kestää todella kauan. Kevyen ja tiivistetyn koostumuksen ansiosta kasvot saavat kosteutusta jo yhdestä tipasta. Yksi pullo riittää useamman kuukauden ajan säännöllisessä käytössä. Käyttö on helppoa kätevän pipetin ansiosta. Annos seerumia hierotaan puhtaille kasvoille sormenpäillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *