Ylös

Mitä raskausarvet ovat?

Mukaan OLAVI

Raskausarvet ovat joko suoria tai siksakin muotoisia viivoja iholla. Ne tapaavat olla pinkkejä uusina, ja ajan kuluessa ne muuttuvat valkoisiksi. Näiden ihon värjäymien pinta on rakenteeltaan kuin tupakkapaperia. Näyttää siltä, kuin iho olisi venynyt. Se on ohuempaa näillä alueilla, ja pinta on epätasainen. Raskausarvet kertovat kollageenin ja elastisen kudoksen vähyydestä ja vahingoittumisesta. Raskausarvet johtuvat ihon venymisestä lyhyessä ajassa. Iho vaurioituu herkästi kun on raskaana, tai lihoaa paljon.

Kuinka päästä eroon raskausarvista?

Voit löytää useita ihonhoitotuotteita, jotka on tarkoitettu erityisesti raskausarpien parantamiseen ja poistamiseksi. Markkinoiden tehokkain tuote vaikuttaa olevan BioOil. Se on turvallinen käyttää, jos olet raskaana tai imetät. Se sisältää paljon ravitsevia aineita ja vitamiineja, jotka läpäisevät ihon ja ravitsevat sitä. Toinen auttava asia on lisääntynyt verenkierto kyseisillä alueilla. Hiero raskausarpia sienellä kun olet suihkussa, ja sen jälkeen hiero öljyä ihoon pyörivin liikkein.

Jos mikään kotinikseistä ei auta, käänny kauneushoitolan ja hieman kehittyneempien hoitojen puoleen. Voit otattaa kemiallisen kuorinnan, jolloin ihon päällisin kerros kuoriutuu, ja uutta, kirkkaampaa ihoa tulee esille. Hoidon aikana keho tuottaa enemmän kollageenia, ja raskausarvet jäävät vähemmän näkyviksi, ja lopulta ne poistuvat kokonaan. Toinen suosittelemisen arvoinen hoito on raskausarpien poistaminen laserilla. Toimenpide on kivuton, eikä vaadi toipumisaikaa.

Kuinka ehkäistä raskausarpia?

Muista aina hieroa ihoa ja käyttää kosteusvoidetta. Tällöin ihosi pysyy joustavampana ja menettää vähemmän kollageenia. Suojaa ihosi lämpötilanmuutoksilta ja varmista etteivät vaatteet purista, jolloin veri pääsee kiertämään esteettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *