Ylös

Kavitaatio – Uusi tapa tuhota rasvasoluja

Mukaan OLAVI

Et tarvitse plastiikkakirurgiaa tai rasvaimua päästäksesi eroon selluliitista. Voit nyt saada täydellisen muotoisen ja kiinteän vartalon uudella, ei-hyökkäävällä kavitaatiohoidolla. Tutkimukset ovat osoittaneet sen olevan yksi tehokkaimmista tavoista päästä eroon rasvasta. Ultraääni tuhoaa rasvasolut ja pilkkoo ne, jolloin keho pystyy polttamaan rasvaa nopeammin.

Kun ultraääntä on käytetty, valtuutettu kauneudenhoitaja käyttää radiotaajuutta. Tällöin ihoa hierotaan rasvasolujen liikkumisen varmistamiseksi kohti imusuonistoa. Erilaiset tavat tuhota selluliittia keskittyvät rasvasolujen myrkyttämiseen, joskin niille jää tasku, johon ylimääräiset kalorit ja rasva voivat kerääntyä uudelleen muutamassa päivässä.

Kavitaatiossa lima, joka pitää rasvapalloa koossa, revitään erilleen ja se imeytyy kehoon ja poistuu. Tulokset ovat välittömät. Hoitoa voi käyttää kaikille vartalonosille mukaanlukien vatsa, selkä, sääret ja käsivarret. Asiantuntijoiden mukaan imettävien ja odottavien äitien ei tule mennä kavitaatiohoitoon. Hoitoa ei suositella myöskään alle 18-vuotiaille, tai kemoterapia/ säteilyhoitopotilaille. On tärkeä ymmärtää, että kavitaatio parantaa vain pahojen tapojemme sivuvaikutukset. Selluliitti johtuu roskaruoasta ja liikkumisen vähäisyydestä. Jos palaamme takaisin vanhoihin tapoihimme, tulokset eivät ole pitkäkestoisia.

Sinun tulisi tiukentaa ruokavaliota, jättää roskaruoka, ja käyttää enemmän vihanneksia ja hedelmiä. On myös tärkeää juoda paljon puhdasta vettä. Jätä kahvi ja tulinen ruoka puhdistaaksesi kehoasi. Kun vartalo kärsii nestehukasta, sellulaatti on ensimmäinen merkki nestetasapainon häiriintymisestä. Jos haluat kiinteän vartalon, sinun tulee kuntoilla. 30 minuuttia päivässä ei ole ehkä tarpeeksi, ja jos haluat säilyttää hyvät tulokset, sinun on kuntoiltava tunnin verran 5 päivänä viikossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *