Ylös

Tiedätkö, mitä hiusten öljyäminen on?

Mukaan OLAVI

Voit öljytä minkä tahansa kehosi osan. Tiedämme, että öljyjä käytetään osana ihonpuhdistus rutiineja. Nykyisin yhä suositumpaa on hiusten öljyäminen. Jatka lukemista, mikäli et ole kuullut tästä loistavasta hiustenhoitometodista.

Hiusten öljyämistä suositellaan niille, joiden hiukset ovat vahingoittuneet, kuivat ja kähärät. Se voi tehokkaasti parantaa kutriesi kuntoa lyhyessä ajassa. Positiivinen muutos näkyy jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Käyttämästi öljystä riippuen saat erilisia tuloksia. Monet väittävät, että hiuksia ei voitaa paremmin, kuin lisäämällä niihin kosteuttavaa öljyä.

Mitkä ovat hiusten öljyämisen edut?

On todistttu, että ulkoisesti käytetyt öljyt saavat hiukset kasvamaan pidemmiksi ja nopeammin. Se voi myös estää hiustenlähtöä. Ne, joilla on vaurioituneet hiukset, ilostuvat kuullessaan, että hiusten öljyäminen ravitsee ja syväkosteuttaa hiuksia. Öljyt ovat usein hiuksiin jätettäviä hoitoaineita. Kaikki pörröisyys ja kähäryys voidaan minimoida hieromalla pieni määrä kookosöljyä hiuksiin.

Suosituimmat käytetyt öljyt ovat kookos- ja arganöljy. Kookosöljyä suositellaan kaiken tyyppisille hiuksille, arganöljyä taas toimii parhaiten kiharille hiuksille. Voit lisätä öljyä hiusten latvoihin tai koko pituudelle. Anna hiuksillesi aikaa imeä ravintoaineet kokonaan. Mitä pidemmäksi aikaa jätä öljyn hiuksiin, sen parempi. Minimiaika tulisi olla vähintään 30 min. Jos käärit hiustesi ympärille puuvillapyyhkeen, lämpö antaa öljyn läpäistä hiuksen tehokkaammin.

Öljytyypistä riippuvia rajoituksia ei ole. Ainut ehto on, että sen tulee olla kylmäpuristettua. Useimmissa öljyissä on antibakteerisia ominaisuuksia, ja auttavat parantamaan hilseilyä ja iho-ongelmia. Jos haluat hiuksistasi superpehmeät ja kiiltävät, jätä öljy hiuksiisi yön ajaksi. Laita tyynyllesi iso pyyhe estämään lakanoiden tahraantummisen. Poista öljy pesemällä hiuksesi hellävaraisella shampoolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *