Ylös

Haluatko tehdä DIY-ripsienpidennykset kotona? Tutustu klusteriripsien TOP 5!

Mukaan OLAVI

Voiko silmille olla parempaa kehystä kuin pitkät, paksut ja selkeät ripset? Kauniit ripset voivat tehdä jokaisen naisen katseesta ainutlaatuisen viehättävän ja viettelevän. Valitettavasti luonnolliset ripset eivät lähes koskaan ole sitä, mitä toivoisimme niiden olevan. Siksi naiset kokeilevat niin innokkaasti erilaisia tuotteita ripsien muotoiluun. Mitkä ovat markkinoiden parhaat klusteriripset DIY-ripsienpidennysten loihtimiseen kotona?

Parhaiden käyttövalmiiden klusteriripsien arvostelu – kenelle se on luotu?

Tiedämme varsin hyvin, että meidän on huolehdittava ripsistämme huolellisesti. Erilaisten hoitoaineiden ja seerumien käyttö tuo kuitenkin harvoin välittömiä tuloksia. Luonnolliset ripset elävät noin 3-4 kuukautta, minkä jälkeen ne putoavat pois ja antavat tilaa uusille. Nämä puolestaan tarvitsevat aikaa kasvaakseen, ja siksi tästä kaikesta voi syntyä todellinen noidankehä.

Voimme kiistattomasti todeta, että on vaikeaa löytää täysin luonnollista tapaa saavuttaa unelmiesi ripset. Ripsivärit eivät aina anna sinulle haluamaasi VAU-vaikutelmaa. Jäljelle jää vain kokeilla puolikestäviä ripsienpidennyksiä.

Tässä tapauksessa on kuitenkin myös monia epäilyksiä. Puolikestävä muotoilu on muuttumaton, ja lisäksi se vaatii paljon aikaa. Lisäksi se voi rasittaa luonnollisia ripsiä pahasti ja johtaa liialliseen katkeiluun.

Vaikka näytti siltä, että muita ratkaisuja ei enää ole, kauneusalan markkinoille ilmestyi hiljattain klusteriripset kotona käytettäväksi. Nämä DIY-ripsienpidennykset saivat nopeasti valtavaa kannatusta.

Kun käyttövalmiit ripsienpidennykset DIY-käyttöön tulivat yhä suositummiksi, kauneudenhoitomarkkinoille ilmestyi yhä enemmän tuotteita. Kaikki niistä eivät kuitenkaan vastanneet tarpeeksi hyvin naisten odotuksia. Siksi loimme tämän arvostelun parhaimmista klusteriripsistä.

Se on luotu oppaaksi kaikille naisille, jotka löytävät itsensä tämän vaikean valinnan edestä. Olemme koonneet yhteen vain ne kotona käytettävät klusteriripset, jotka ovat peräisin tunnetuilta tuotemerkeiltä ja jotka ovat saaneet käyttäjiltä positiivista palautetta.

Tutustu parhaisiin kotikäyttöön tarkoitettuihin ripsien muotoilutuotteisiintuotteisiin!

On turvallista sanoa, että ripsien muotoilu kotona ei ollut mahdollista tässä mittakaavassa vielä muutama vuosi sitten. Nykyään siihen voi kuitenkin kulua vain muutama minuutti ja saat aikaan upean vaikutuksen, joka kestää useita päiviä!

Kotona käytettävät käyttlvalmiit ripsienpidennykset ovat viime aikoina tulleet kauneusalan markkinoille. Kaikki merkit osoittavat, että ne myös pysyvät markkinoilla pitkään, sillä naiset ovat yhä innokkaampia kokeilemaan niitä. On kuitenkin syytä huomata, että avain kestävään ja nopeaan lopputulokseen on oikean tuotteen valinta.

Tässä on ranking parhaista kotona käytettävistä klusteriripsistä, jotka eivät varmasti petä kenenkään naisen odotuksia!

1. Nanolash klusteriripset – DIY Lash Extensions 

Ehdoton ykköspaikka kauneusmarkkinoilla kuuluu nykyään Nanolash nimiselle brändille. Se ylpeilee erilaisilla ripsien hoito- ja muotoilutuotteilla, mukaan lukien DIY Lash Extensions. Näillä kotona käytettävillä klusteriripsillä on monia etuja. Niiden joukossa on esimerkiksi:

  • suuri kestävyys – yhden kiinnityksen vaikutukset voivat kestää jopa 5 päivää;
  • yksinkertaisuus – klusteriripsien kiinnittäminen ei kestä yli 10 minuuttia;
  • esteettisyys – nämä ohuella nauhalla varustetut, yksittäin liimatut, luonnollisesti erilaiset ripset jäljittelevät täydellisesti omia luonnollisia ripsiäsi.

Nanolashin DIY-ripsienpidennykset ovat saaneet nopeasti valtavan määrän faneja. Naiset ovat vaikuttuneita siitä helppoudesta, jolla he voivat luoda DIY-ripsienpidennykset kotona.

Näitä klusteriripsiä saa sekä yksittäispakkauksena että kokonaisena settinä helppoihin ripsienpidennyksiin kotona. Pakkaus sisältää 36 klusteriripsiä kolmessa pituudessa (10, 12 ja 14 mm) ja kahdeksassa eri tyylissä. Ripsienpidennyspakkaus sisältää lisäksi tarvikkeita, kuten bonderin, ripsipinsetit, removerin ja Nanolashin sealerin.

DIY Lash Extensions -ripsienpidennykset ovat superhelppoja kiinnittää, mutta ne ovat myös erittäin kestäviä. Lisäksi pakkauksen eri tyylien ansiosta voit luoda yksilöllisen ilmeen. Voit valita luoda Hollywood Volume -ripset, tai hienovaraisemman arki-ilmeen.

Nanolashin DIY Eyelash Extensionsin avulla voit luoda minkä tahansa ilmeen. Ne toimivat hyvin sekä jokapäiväiseen käyttöön että erityistilaisuuksiin.

Valmistaja ilmoittaa, että nämä klusteriripset ovat kertakäyttöisiä. Netissä on kuitenkin monia naisten arvosteluja, jotka osoittavat selvästi, että ripsien poistamisen jälkeen ne eivät epämuodostuneet lainkaan. Näin ollen käyttäjät päättivät käyttää niitä uudelleen ja saavuttivat täsmälleen samat tulokset kuin ensimmäisellä kerrallakin.

Kieltämättä Nanolashin DIY Eyelash Extensions on ensiluokkainen tuote. Tästä syystä ne ansaitsevat ensimmäisen sijan.

2. Lashify Starter Kit

Lashify Starter Kit tarjoaa toisen vaihtoehdon käyttövalmiista klusteriripsistä. Ne on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan ”ammattimainen” lopputulos. Lisäksi ne ovat saaneet varsin laajan fanipiirin.

Lashify takaa valmiin prosessin vain muutamassa minuutissa. Valmistaja tekee kuitenkin selväksi, että jos kyseessä on ensimmäinen yrityksesi, se voi kestää hieman kauemmin. Nanolashin ripsien kohdalla aiemmalla kokemuksella ei sen sijaan ole väliä.

Ripset ovat erittäin esteettisesti miellyttäviä ja hentoja. Niiden on myös tarkoitus toimia hyvin herkille silmille. Ne toimitetaan setissä, jossa on applikaattori, bonder ja sealer. Mikään koostumuksista ei tietenkään sisällä ärsyttäviä aineita.

Valitettavasti yhdessä kotelossa on vain 10 klusteriripsiä. Tämä on merkittävä haitta, jos ensimmäinen yritys epäonnistuu. Saatavilla olevat pituudet ovat kuitenkin mielenkiintoisia. Ne voivat vaihdella 7-12 mm:n välillä. Joillekin naisille 14 mm:n pituisten klusteriripsien puute (niitä on saatavana Nanolashin paketissa) voi kuitenkin olla haitta.

Valmistaja ilmoittaa, että ripset voivat kestää 3-5 päivää. Tosin tässä tapauksessa paljon riippuu yksilöllisestä taipumuksesta ja jälkihoidosta.

3. Lilac St Intro Starter Kit

Seuraavaksi meillä on tuote Lilac St:ltä. Kyseessä on brändi, joka vasta yrittää saada suosiota kauneusmaailmassa. Se on julkaissut Intro Starter Kit -paketin, joka sisältää klusteriripset kotikäyttöön.

Käyttäjät voivat valita kolmesta setistä, jotka tulevat yhdessä paketissa. Yhdessä he saavat 30 ripseä. Niitä on saatavana 8-18 mm:n kokoisina, joskin tämä riippuu tietystä tyylistä. Esimerkiksi Prism-setti on saatavana vain 16 cm:n pituisena. Tämä puolestaan voi vaikeuttaa ripsien muotoilua.

Kannattaa myös huomioida, että täydennyspakkauksessa on vain 10 ripseä.

Lilac St Intro Starter Kit tarjoaa kevyet ripset, jotka voidaan kiinnittää vain 10 minuutissa. Pakkauksen mukana toimitetaan tarvittavat tarvikkeet. Ne auttavat paitsi ripsien kiinnittämisessä myös niiden turvallisessa poistamisessa. Jotkut käyttäjät kuitenkin väittävät, että koska applikaattori ei ole kovin hyvin muotoiltu, heillä oli paljon ongelmia ensimmäisen käyttökerran kanssa.

Lilac St:n valmiilla ripsienpidennyksillä on taipumus ylikuormittaa ripsiä, ja paksumpien harjaksia vuoksi ne ovat tuntuvia, kun niitä käytetään. Vaikka ne on valmistettu erittäin kevyestä materiaalista, se on niin herkkä, että se voi helposti vaurioitua. Valmistaja takaa, että ne kestävät useita päiviä. Kaikki riippuu kuitenkin ripsien asianmukaisesta hoidosta. DIY Lash Extensions -ripsien tapauksessa valmistaja ei ole ilmoittanut mitään tekijöitä, jotka voisivat vaikuttaa käyttöikään.

4. Glamnetic Lash Extensions Kit

Listan neljännellä sijalla ovat Glamnetic – Lash Extensions Kit.

Glamenticin tekoripset ovat erittäin kätevät käyttää. Itse kiinnityksen on tarkoitus kestää 10 minuuttia. Kuitenkin ensimmäisellä kerralla, kun yrität kiinnittää nämä ripsienpidennykset itse, saatat kokea pieniä vaikeuksia. Useimmiten nämä johtuvat kokemuksen puutteesta. Harjoittelu tekee kuitenkin mestarin – kuten myös valmistaja itse huomauttaa.

Glamnetic Lash Extensions Kit tarjoaa kevyet ja hennot klusteriripset. Niiden on tarkoitus sulautua täydellisesti luonnollisiin ripsiin ja antaa vaikutelma siitä, että ne ovat aidot. Pakkaus sisältää tietenkin kaikki tarvittavat tarvikkeet, jotka helpottavat levitystä.

Glamneticin DIY-käyttöön tarkoitetut ripsienpidennykset kestävät jopa 5 päivää. Paljon riippuu kuitenkin siitä, miten niitä hoidetaan. Valitettavasti Nanolashin DIY-ripsipidennyksiin verrattuna tässä tuotteessa on vielä paljon parantamisen ja hiomisen varaa.

5. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

Seuraavaksi parhaiden ripsiväripidennysten rankingissa on Ardell X-tended Wear Lash System Kit. Kyseessä on setti käyttövalmiita klusteriripsiä, jotka voidaan kiinnittää kotona vain muutamassa minuutissa.

Pakkaus sisältää valmiita, erikokoisia klusteriripsiä sekä applikaattorin, liiman ja tiivisteen. Kaikki tarvikkeet on suunniteltu auttamaan kestävien ja esteettisesti miellyttävien ripsien luomisessa.

Yhden käyttökerran vaikutusten oletetaan kestävän jopa 5 päivää. Valmistaja kuitenkin huomauttaa, että ripsien kestävyys riippuu monista tekijöistä. Ensinnäkin ripset on kiinnitettävä oikein, mutta niistä on myös huolehdittava asianmukaisesti. Öljypohjaista kosmetiikkaa ei suositella myöskään käytettäväksi, ja sinun on oltava hellävarainen meikkiä poistaessasi, mikä voi olla yksi suurimmista ongelmista näiden ripsien kanssa.

DIY-ripsienpidennykset – yhteenveto arvostelusta

DIY-ripsienpidennysten valitseminen kotikäyttöön ei varmasti ole helpoin mahdollinen tehtävä. Yllä olevaan arvosteluun on kerätty tuotteita, joiden pitäisi auttaa sinua tekemään oikea päätös.

Arvosteluun valitut TOP 5 klusteriripset DIY-käyttöön saavat käyttäjiltään poikkeuksellisen hyviä arvioita. Naisilla, jotka ovat jo päättäneet testata niitä, on niistä vain hyvää sanottavaa.

Ei ole kuitenkaan vaikea nähdä, että Nanolashin DIY Lash Extensionsit ovat useimpien naisten valinta. Nämä ensiluokkaiset klusteriripset tulevat lisäksi tunnetulta ja pidetyltä tuotemerkiltä.

On kuitenkin syytä pitää mielessä, että klusteriripsien valinta kotikäyttöön on yksilöllinen asia. Sinun on valittava oikea pituus sekä kaarevuustyyppi, jotta ne sopivat silmäsi muotoon. Näin ripsesi näyttävät esteettisesti miellyttävältä ja luonnolliselta.