Ylös

Ripsienpidennykset – Kaikki mitä sinun tulee tietää

Mukaan OLAVI

Ripsienpidennykset voivat muuttaa ulkonäköäsi dramaattisesti. Kiitos niiden, olemme viehättäviä, seksikkäitä ja itsevarmoja. Ovatko pidennykset yhtä hyvät kuin luonnolliset, pitkät ripset? Katso miltä laittaminen näyttää ja minkälaisia ovat erityyppiset pidennykset.

Ripsienpidennykset – Mitä se on?

Ripsienpidennykset ovat yksinkertaisesti luonnollisiin ripsiin kiinnitettäviä tekoripsiä. Vaikka se kuullostaa helpolta, toimenpiteen tekee ammattilaisripsiteknikko kauneushoitolassa. Sitä ei voi tehdä itse, ja on tärkeää löytää hyvä spesialisti alalla.

Tekoripset liimataan erityisesti tarkoitukseen suunnitellulla, turvallisella liimalla. Riippuen lähtökohdasta, ripsiteknikko voi kiinnittää muutamia yksittäisiä ripsiä, ripsitupsuja tai ripsinauhoja. Toimenpiteen aikana ripset erotellaan ja puhdistetaam pölystä ja meikkijäämistä erityisen harjan avulla. Kauneudenhoitajan on tärkeä luoda hyvä tunnelma, jotta asiakas tuntee olonsa mukavaksi koko hoidon ajan. Pienten pinsettien avulla kauneudenhoitaja liimaa tekoripsiä luonnollisiin, lähelle ripsirajaa. Synteettisten ja minkinkarva (luonnolliset) ripsien oletetaan kestävän yhtä kauan, kuin luonnollisen ennen tippumista, jos niitä hoidetaan kunnolla. Vääränlaisen huollon takia ne saattavat tippua tai katketa ennenaikaisesti. Koko hoitotoimenpide kestää noin 1-2 tuntia. Hoidon aikana asiakas makaa aloillaan silmät kiinni. Asiakas valitsee ripsen pituuden, taipuisuuden ja materiaalin, ja teknikon työ on varmistaa valinnat ja ehdottaa parhaiten sopivia ripsienpidennyksiä.

On erilaisia tapoja saada ripset näyttämään pitkiltä ja tuuheilta. Hyvä ripsiseerumin, kuten Nanolashin käyttö voi tehokkaasti tuuhensaa ja tummentaa luonnollisia ripsiä. Kiitos vitamiini- ja mineraalirikkaan luonnollisen koostumuksen, ihoallergioista kärsivät ja herän silmänympärysihon omaavat voivat käyttää Nanolashiä.

Ripsien pidentäminen – tavat

Suosituimmat ripsien pidentämistavat ova 1:1, 2:1 ja 3:1. Ensimmäisessä, ilmeisesti suosituimmassa tavassa, saadaan luonnollinen mutta upea ulkonäkö. Hoidon aikana ripsiteknikko erottelee jokaisen luonnollisen silmäripsen ja liimaa niihin tekoripsiä ripsiliiman avulla. Hoito voi kestää jopa kolme tuntia, joten varmista että makaat mukavassa asennossa. 2:1 tavassa luonnoliseen ripseen kiinnitetään 2 tekoripseä, ja vastaavasti 3:1 tavassa kolme. Koska luonnolliset ripset vaurioituvat ja katkeilevat herkemmin tekoripsien painosta, on suositeltavaa käyttää minkinkarva- tai silkkitekoripsiä jotka ovat kevyempiä kuin synteettiset.

Synteettiset tekoripsityypit

Jos sinulla ei ole varaa ammattilaisen laittamiin ripsienpidennyksiin mutta rakastat niiden lookkia, voit ostaa ripsitupsuja tai -nauhoja, ja laittaa ne itse. Tämä tapa on tosin vain puoli-pysyvä, ja otat ne todennäköisesti pois päivän päättyessä. Tekoripsiä voi löytää suuren valikoiman netistä; niitä on eri taivutuksilla, pituisina, paksuisina ja värisinä. Tarvitset pinsetit ja liimaa, joka tulisi tulla ripsisetin mukana. Tällaisia ripsienpidennyksiä suositellaan niille, jotka haluavat näyttää häikäiseviltä erityisissä tilaisuuksissa.

Ripsienpidennykset – Yhteenveto

Ripsienpidennukset ovat hyvä vaihtoehto niille, joilla on lyhyet ja harvat ripset jotka tarvitsevat pikaista parannusta. On tärkeä tietää, että vain koulutettu ripsiteknikko saa suorittaa tällaisen toimenpiteen. Hinta riippuu lähinnä tekoripsien määrästä ja materiaalista. Laittaminen itsessään on aikaavievää, joten sinun tulee varata tarpeeksi aikaa sille. Vaikkakin tämä hoito saa aikaan ihmeitä, sitä ei suositella niille jotka ovat allergisia liimalle, tai on silmätulehduksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *