Ylös

Koe Nanolash Lift Kitin voima ripsien kohotuksessa ja laminoinnissa!

Mukaan OLAVI
Nanolash Lift Kit

Ohuet, heikot ja suorat – sellaisia ovat useimpien naisten ripset. Valitettavasti puolikestävät ripsienpidennykset voivat heikentää niitä entisestään, ja liiallinen ripsivärin käyttö taas puolestaan rasittaa niitä huomattavasti. Kannattaa siis panostaa luonnollisiin ripsien pidennysmenetelmiin. Yksi niistä on Nanolash Lash Lift Kit – ripsien kohotus- ja laminointisetti, joka on tarkoitettu kotikäyttöön. Mitä sinun tulisi tietää siitä?

Ripsien kohotus ja laminointi – pidemmät ja uudistetut ripset yhdessä paketissa

On kiistatonta, että kauneushoitoloissa on tarjolla loputtomasti erilaisia hoitoja ripsillekin. Voit valita puolikestävät pidennykset tai vaikka hennavärjäyksen. Ripsien kohotus ja laminointi kasvattaa kuitenkin jatkuvasti suosiotaan.

Tämä hoito tekee ripsistä pidemmät, kaarevammat ja paksummat käyttämällä luonnollisia tuotteita, jotka samalla rakentavat ripset uudelleen. Tämä tarkoittaa, että niiden rakenteessa olevat aukot täytetään, jolloin ne voivat uudistua kunnolla. Samalla käytetään erityisiä muotteja ripsien muotoilemiseen ja taivuttamiseen.

Tämä hoito ei ole aikaa vievä, mutta ammattimaisessa kauneushoitolassa suoritettuna se voi olla melko kallis. Siksi kannattaa harkita Nanolash Lift Kitin hankkimista. Tämä on erityisesti suunniteltu setti ripsien laminoimiseen kotona, ja se takaa, että voit saavuttaa samat tulokset kuin kauneushoitolassa.

Ripsien lamointi Nanolashin setillä

Nanolash Lift Kit – mikä tämä setti oikein on?

Nanolash Lift Kit on todellinen vallankumous kauneusmarkkinoilla. Aloitetaan siitä, että itse tuotemerkki on tullut tunnetuksi laadukkaista ripsien meikki-, hoito- ja muotoilutuotteista. Nyt se yllättää jälleen kerran ripsien kohotussetillä, jota voi käyttää mukavasti kotona.

Setti koostuu kolmesta tuotteesta. Jokainen niistä on merkitty numerolla, joka osoittaa käyttöjärjestyksen. Setti sisältää 10 kpl x 0,5 millilitran annospussia kutakin tuotetta. Ne perustuvat luonnollisiin ainesosiin, kuten abessinianöljyyn ja viinirypäleen siemenöljyyn. Näin ollen ne ovat täysin turvallisia ja uudistavat tehokkaasti ripsiä.

Lisäksi Nanolashin kehittämä ripsien kohotus- ja laminointisetti sisältää myös silikonimuotit – 3 paria kolmessa koossa, S-koosta aina L-kokoon saakka. Voit vaihdella kokoa sen mukaan, millaisen kaaren haluat saavuttaa. Saat myös Lift Lash Glue -liiman muottien kiinnittämiseen paikoilleen ja muita tarvittavia tarvikkeita.

Kaikki tuotteet ovat korkealaatuisia. Lisäksi Nanolash Lift Kit on suunniteltu paitsi ammattimaisille myös tavallisille naisille, joilla ei ole aiempaa kokemusta ripsien laminoinnista. Ripsien laminoinnilla ja nostolla voidaan parantaa niiden kuntoa ilman keinotekoista vaikutusta ja ylikuormittamista.

Miten ripsien laminointihoito suoritetaan kotona Nanolashin setillä?

Nanolash Lash Lift Kit on erittäin helppokäyttöinen. Lue vain ohjeet ja puhdista ripset huolellisesti ennen tuotteiden levittämistä. Sitten sinun tarvitsee vain:

  • valitse silikonimuotin koko ja aseta ne silmäluomelle pakkauksen sisältämällä liimalla;
  • levitä tuotteet yksi kerrallaan etikettien mukaisesti – kunkin tuotteen tulisi antaa vaikuttaa noin 7-10 minuuttia;
  • ennen seuraavan tuotteen levittämistä edellinen tuote on poistettava.

Aivan lopuksi riittää, että ripset pyyhitään ja kammataan ja silikonimuotit poistetaan. Ripsien kohotuksen ja laminoinnin vaikutus näkyy välittömästi. Voit unohtaa ripsientaivuttimen – sitä ei enää tarvita.

Ripsien kohotus ja laminointi

Ripsien lamointi Nanolashin setillä – yhteenveto

Valitsemalla Nanolash Lift Kitin investoit paitsi laadukkaaseen tuotteeseen myös täydelliseen ilmeeseen. Muutamassa minuutissa ripset näyttävät huomattavasti pidemmiltä, paksummilta ja uudelleen rakennetuilta. Kaiken lisäksi sinun ei tarvitse edes poistua kotoa. Koko hoito voidaan suorittaa turvallisesti kotona, ja heti sen jälkeen voit unohtaa ripsientaivuttimien käytön.

Se kannattaa selvittää itse. Nanolash Lift Kit saa positiivisia arvosteluja verkossa. Tämän perusteella voit luottavaisesti kutsua tätä settiä erinomaiseksi tuotteeksi.