Ylös

Smashbox Lash revival Treatment & Conditioner

Mukaan OLAVI

Mitä olisit valmis uhraamaan saadaksesi pidemmät ja tuuheammat ripset? Olen uhrannut omani tajuamattani sitä. Unelmoin aina upeista ja uskomattoman pitkistä ripsistä. Jotkut tytöt ovat tarpeeksi onnekkaita omistamaan hienot ripset; itse en kuitenkaan kuulu heihin. Koska kaikilla oli ripsienpidennykset, ajattelin, että se on minun juttuni. Ystäväni sanoivat, että se säästää minulta aikaa ja vaivaa. Minä uskoin, ja ripsienpidennykset tehtiin minulle tasan vuosi sitten.

Minun täytyy tunnustaa, että ne näyttivät uskomattomilta. Ajan mittaan innostukseni mmuuttui epätoivoksi. Kuukaudet kuluivat, ja huomasin kuinka omat ripseni tippuivat. Tilanne päätyi siihen pisteeseen, että ripsiteknikko ehdotti 1:3 metodia kevyillä minkinkarvoilla. Jotta saataisiin täyteläisempi efekti. Silloin tajusin, että omien luonnollisten ripsieni kunto oli todella huono. Käytin minkinkarvaripsiä 3 viikkoa, ja sitten päätin olla enää menemättä ripsihuoltokäynneille. Sanat eivät riitä kuvailemaan kuinka huonoilta ripseni näyttivät. Kiiruhdin kosmetiikkamyymälään ostamaan ripsiseerumia, ja näin törmäsin Smashbox Lash revival Treatment & Conditioneriin. Käytin sitä joka päivä ripsivärin alla.

Odotin upeita tuloksia, ja mikä tärkeintä, ripsieni kasvavan takaisin nopeasti. Ehkä olin kärsimätön, mutta minusta Smashbox Lash revival Treatment & Conditioner ei toiminut ollenkaan. Nyt tiedän, ettei seerumin harjaaminen ripsiin paranna ripsiämme ollenkaan.

On tärkeää ravita ensin ripsien juuria, että ne voivat tuottaa vahvemmat ripset. En nähnyt tuloksia syntyvän, joten etsin internetistä lisätietoa, ja törmäsin Nanolashiin. Vastakohtana Smashboxin Lash revival Treatment & Conditioneriin, Nanolash pääsee ripsituppeihin antaien niille vitamiineja ja mineraaleja. Nanolashissä on pieni, teräväkärkinen sivellin jolla seerumi levittyy heti ripsirajaan.

Siitä on vain kaksi viikkoa, kun olen aloittanut Nanolashin käytön, mutta voin jo huomata ripsieni kasvavan paljon nopeammin, ja että paljaille alueille on ilmestynyt uusia ripsiä. Smashbox Lash revival Treatment & Conditioner ei vaikuttanut mitenkään ripsieni tuuheuteen, ja olen iloinen että vaihdoin sen parempaan seerumiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *