Ylös

Uusi tulokas Nanoililta: Anti-Redness Face Serum

Mukaan OLAVI

Kasvoseerumi voi hyödyttää ihoa paljon ihon kunnosta huolimatta. Jotkut ihotyypit tosin hyötyvät toisia enemmän. Rosacea-altis iho on yksi esimerkki. Ihon sisäisiä kerroksia on vahvistettava, jotta iho voisi näyttää terveeltä ja hehkuvalta. Tänään esittelemme uuden tuotteen luotettavalta brändiltä: Nanoil Anti-Redness Face Serum.

suositeltu couperosa seerumi Nanoil

Mikäli iho kärsii katkenneista verisuonista ja punoituksesta, se tarvitsee erikoistuotteita. Iho on usein herkkä ja vaativa päivittäisen ihonhoidon suhteen. Hyvä kasvoseerumi on tärkeä tuote, sillä se imeytyy ihon pinnan alle ja sisältää enemmän hyödyllisiä ainesosia kuin kosteutusvoide tai kasvovoide.

Nanoil ja seerumiammattilaiset

Brändin tarjonnassa on 6 erilaista seerumia eri ihotyypeille ja -ongelmille. Jokainen kerää positiivisia arvosteluja tyytyväisiltä käyttäjiltä mutta myös kosmetologeilta. Tämän takia uskomme, että uusi tulokas punoittavan ihon hoitoon ei voi epäonnistua. Taattu voittaja!

Nanoil ja oikeasti toimivat ainesosat

Hyviä uutisia heti alkuun: tuotteessa ei ole alkoholeja, hajusteita tai muita ärsyttäviä ainesosia. Seerumi ei ole öljypohjainen, vaan vesipohjainen ja siksi se sopii paremmin iholle katkenneilla verisuonilla. Seerumi koostuu pääasiassa neljästä luonnollisesta uutteesta:

  • lehmus
  • sypressi
  • kastanja
  • Boerhavia Diffusa

Yhdessä uutteet tekevät ihmeitä kosteuttaen ja raviten ihoamme. Tärkein tehtävä on imeytyä syvälle ihoon vahvistamaan heikkoja verisuonia ja saada kasvot vapaiksi punoituksesta sekä katkenneista verisuonista.

Tulet ihastumaan seerumin koostumukseen

Nanoil on kevyt ja juokseva seerumi, eli se levittyy kasvoille helposti. Toinen hyvä puoli: keveyden ansiosta tuote ei juurikaan tunnu kasvoilla. Tuoksukaan ei ole liian voimakas.

Miten Nanoilin Anti-Redness seerumia käytetään?

Aamut ja illat sopivat yhtä hyvin. Tuotetta levitetään vain puhtaille kasvoille. Ennen seerumia voi käyttää kasvovettä, joka auttaa aktiivisia ainesosia imeytymään paremmin. Käsittelyn voi viimeistellä kasvovoiteella, jotta kosteus ja ravintoaineet eivät pääse haihtumaan iholta.

seerumi couperosa iholle Nanoil

Miten seerumia oikein käytetään?

Pullossa on myös annostelija, eli sitä voi laittaa suoraan kasvoille. Älä anna annostelijan koskettaa ihoa, sillä muuten bakteerit voivat päästä pullon sisään. Seuraavaksi seerumi hierotaan ihoon hellävaraisesti sormenpäillä. Älä unohda kaulaa ja rinnan aluetta, nekin tarvitsevat ravintoa.

Nanoil ja yllättävä hinta

Nanoil on jo todistanut, että ammattitason tuotteet eivät välttämättä maksa maltaita. Anti-Redness seerumi on myös todiste siitä. Pullo on suuri, ainesosat upeat, vaikutukset loistavat ja hinta ei huimaa päätä. Kiirehdi ja osta omasi www.nanoil.fi, ennen kuin se myydään loppuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *