Ylös

Kaksi askelta kauniista hiuksista. Tapaa luonnon voima Nanoililla!

Mukaan OLAVI

On aika järjestää kaikki tietosi hiuksista ja niiden tarpeista. Kaikki hiukset eivät vaadi elvytystä ja kuumuudella muotoilun ei tarvitse olla kielletty käsittelytapa. Nanoil hiusöljy vähä-, keski- ja korkeahuokoisille hiuksille paljastavat hiustenhoidon mysteerin. Ota kaksi askelta kohti mahdollisuutta rakastua hiuksiisi uudelleen.

Hiukset ovat alttiina monen erilaisen tekijän haitallisille vaikutuksille melkein päivittäin. Kannattaa kuluttaa aikaa hiusten vahvistukseen ja suojaamiseen tai muuten seuraava vierailu kampaajalla johtaa hiustesi leikkaamiseen. Terve päänahka, eloisat hiustupit, vahvat ja terveet hiukset. Kaikki on ulottuvillasi.

Mikä voi vaurioittaa hiuksiasi?

Eniten vaurioalttiit hiukset ovat märät ja takkuiset hiukset, siksi harjaaminen suoraan pesun jälkeen, harjaamisen unohtaminen ennen pesua, nukkumaan meneminen märillä ja avonaisilla hiuksilla ovat haitallisia. Mitä tulee hiusten kuivaamiseen, suoristamiseen ja kihartamiseen, sinun tulisi pitää kiinni kohtuudesta, sillä korkeat lämpötilat ja muotoilutuotteiden liikakäyttö voi aiheuttaa kuivumista, heikkenemistä ja latistusta. Harjatessasi hiuksiasi, älä harjaa ainoastaan latvoja. Hiusten harjaaminen pelkästään latvoista heikentää niitä, koska et stimuloi ihon verenkiertoa ja luonnollinen tali ei levity alas asti. Samalla tavalla on epäsuotuisaa pestä hiukset liian usein, koska se irrottaa öljyn hiuksista ja jättää ne vailla suojaa. Hallitsemattomat sääolosuhteet vaikuttavat negatiivisesti hiuksiin mutta onneksi voit suojata hiuksiasi niiltä.

Suurin vaara hiustemme hyvinvoinnille on kuitenkin väärin valitut kauneustuotteet. Minkä tahansa shampoon, hoitoaineen tai monien muotoilutuotteiden ostaminen sadoilla ainesosilla, joita et edes osaa lausua. Mitkään hiukset eivät kestä sitä kauaa. Tehokkain hiustenhoito sopii hiusten rakenteelle ja ottaa huomioon hiustyyppien erot.

kauniit hiukset hiusöljyllä Nanoil
lähde: nanoil.fi

ASKEL 1
Valitse yksi Nanoil hiusöljyistä

Nanoil hiusöljyt ovat ensimmäinen tuote, joka kehitettiin ajatellen hiusten eri huokoisuuksia (enemmän tai vähemmän vaurioituneet hiukset). Kevyen koostumuksen lisäksi ne hoitavat hiuksia juurista latvoihin asti. Nanoil hiusöljyt vaikuttavat positiivisesti päänahan kuntoon. Voitko kuvitella paremman tuotteen?

Nanoilin kolmen version parista voit löytää suosikkisi. Mikään tuote ei toimi kaikille hiuksille, mutta Nanoil hiusöljyjä on kolme ja ne huolehtivat kolmen perushiustyypin tarpeista.

Korkeahuokoiset hiukset huomaa suuren vauriotason takia. Tämäntyyppiset hiukset ovat yleensä kärsineet paljon, säännölliset värjäykset tai vaalennukset, useat hiuskäsittelyt, myös korkeilla lämpötiloilla. Hiukset ovat kuivat, keratiinirakenne on vaurioitunut ja hiukset ovat vailla suojaa avonaisen ulkoisen suojakerroksen takia. Tuloksena hiukset ovat sähköiset, hauraat, matat, kiillottomat, karheat, yleensä takkuiset kaksihaaraisilla. Hiukset ovat taipuvaisia hilseeseen.

Täydellinen yhdistelmä öljyjä elvyttävillä, hoitavilla ja suojaavilla ominaisuuksilla tulee kosteuttamaan, lievittämään ärsytyksiä ja vahvistamaan vaurioituneita hiuksia tehokkaasti. Jos hiuksesi ovat korkeahuokoiset, paras vaihtoehto sinulle on Nanoil for high porosity hair (6 luonnollista öljyä ja 8 ylimääräistä ainesosaa).

Vähähuokoiset hiukset, ovat teoriassa terveimmät mutta silti vaikeimmat käsiteltävät. Sen ulkoinen rakenne istuu tiheästi ja kaikki kauneustuotteet laskeutuvat hiusten pinnalle sen sijaan, että ne tunkeutuisivat sisärakenteisiin, tehden muotoilusta melkein mahdotonta. Samalla on taatusti helpompaa latistaa niitä ylimääräisillä kauneustuotteilla tai väärillä sellaisilla. Näin hiukset ovat vailla tuuheutta, suorat ja raskaat. Päänahan ilmavirran rajoituksen takia hiukset ovat taipuvaisia rasvaisiin juuriin.

Paras yhdistelmä luonnollisia öljyjä suojaavilla ominaisuuksilla voi pitää huolen hiuksistasi latistamatta niitä, vaan nostamalla niitä juurista, pitämällä huolta päänahan pH-tasapainosta ja suojaamalla herkkää hiusrakennetta. Jos hiuksesi ovat vähähuokoiset, paras vaihtoehto sinulle on Nanoil for low porosity hair (9 luonnollista öljyä ja 6 ylimääräistä ainesosaa).

Keskihuokoiset hiukset ovat joka toisella naisella mutta tämä hiustyyppi on silti vaikein määritellä. Tämä hiustyyppi on jossain vähä- ja korkeahuokoisten hiusten välillä, eli hiukset eivät ole äärimmäisen vaurioituneet mutta eivät myöskään täysin terveet. Hiusten ulkoinen suojakerros on avoin ja jos niitä hoitaa väärin, hiukset saattavat takkuuntua kosteuden takia, menettää kiiltonsa, katketa ja kihartua. Nämä hiukset ovat vaikeat kesyttää, voivat kärsiä hilseestä, olla kuivat latvoista ja omata rasvaiset juuret sekä irrota liiallisesti.

Täydellisesti valitut öljyt elvyttävillä, suojaavilla ja kosteuttavilla ominaisuuksilla voivat parantaa hiusten kuntoa huomattavasti, vahvistaa niitä, huolehtia kosteustasapainosta, paikata ja hoitaa hiuksia. Jos hiuksesi ovat keskihuokoiset, sinun tulisi valita Nanoil for medium porosity hair (6 luonnollista öljyä ja 6 ylimääräistä ainesosaa).

ASKEL 2
Käytä Nanoilia säännöllisesti

Mikään muu tuote ei ole näin helppo ja vaivaton. Olemme tottuneet tuotteisiin, joiden käyttötavat ovat tarkoin määritellyt ja niitä on seurattava saadakseen halutut tulokset. Nanoil hiusöljyt eri hiustyypeille ovat luoneet täydellisen, ainoastaan luonnollisiin ainesosiin perustuvan tuotteen. Tämä tekee Nanoil hiusöljystä sopivan monella eri tavalla, myös päänahalle.

Ainoa ehto on säännöllisyys. Jos aloitat luonnollisten öljyjen käytön, sinun on käytettävä niitä säännöllisesti, esimerkiksi jokaisen hiusten pesun yhteydessä. Nanoil hiusöljyjä voi käyttää myös ennen hiusten pesemistä tai sen jälkeen. Mitä muita vaihtoehtoja on? Jokaista Nanoil hiusöljyä voi asettaa tai käyttää:

– pienissä määrissä kuiviin tai märkiin hiuksiin ennen hiusten pesemistä,
– säännölliseen hiusten öljyämiseen, jopa yön yli,
– muotoilua ja kuivumista helpottavan tuotteena,
– vain päänahan öljyhoitona,
– suojaamaan herkkiä latvoja,
– parantavana lisänä muissa tuotteissa, esim. shampoossa,
– pienissä määrissä päivän aikana saadakseen hiuksiin kiiltoa.

19 Comments “Kaksi askelta kauniista hiuksista. Tapaa luonnon voima Nanoililla!”

 1. Jessika

  tämä artikkeli muistutti minua hiusten öljyämisestä, en ole tehnyt sitä ikuisuuksiin mutta muistan sen tehneen hiuksista tosi pehmeät 🙂

  Vastaa
 2. SatuR

  tätä öljyä käytän hiusten öljyämiseen ja voin vakuuttaa, että se tekee ihmeitä!

  Vastaa
 3. Violetti

  hiusten öljyäminen arganöljyllä toimii parhaiten kohdallani mutta olen kuullut valmissekoitusten olevan parempia, joten suunnittelen sellaisen ostoa ja luulen valinnan olevan helppo, ostan nanoilin

  Vastaa
 4. Anne19

  kookosöljy hiuksissa? valtava virhe! Pitää kai lukea lisää hiusten huokoisuuksista ja aloittaa öljyhoito eri öljyjen kanssa

  Vastaa
  • Pinja

   löydät monia huokoisuustestejä verkosta ja se auttoi minua valitsemaan oikean öljyn. juuri nyt käytän nanoilin medium porosity hairia ja se sopii hiuksilleni täydlelisesti

   Vastaa
 5. Katriina

  öljy on ok mutta en tiedä ostanko sitä uudestaa, koska samankaltaista saa varmaan halvemmalla

  Vastaa
  • Felicia

   luonnolliset öljyt eivät voi olla halpoja, joten mielestäni hinta on kohtuullinen

   Vastaa
 6. Anniina

  Tein ensimmäisen hiusöljyhoitoni äskettäin ja yllätyin hiusteni pehmeydestä. Hiukseni eivät ole koskaan olleet niin kivat käytetyistä tuotteista huolimatta. Tähän asti olen käyttänyt pellavansiemenöljyä ja tämä öljyseos vaikuttaa sopivan täydellisesti hiuksilleni

  Vastaa
 7. Marjaana

  en ole nähnyt tätä öljyä ennen, mistä sitä voi ostaa?

  Vastaa
  • Natalia

   Tilasin omani viralliselta verkkosivulta varmistaakseni, että tuote olisi aito. En tiedä, jos sitä voi saada jostain kaupasta

   Vastaa
 8. Petra

  En ole koskaan levittänyt öljyjä hiuksiini, koska luulin, että öljyt eivät ole paras valinta öljyisille hiuksille. Pitäisi ehkä lukea lisää hiustenöljyämisestä

  Vastaa
  • Arja

   öljyt auttoivat öljyisiä hiuksiani! Kokeilin eri shampoita ilman tuloksia ja vasta öljyämisen jälkeen huomasin parannuksen

   Vastaa
  • SinisetSilmät

   Onnistuin pääsemään eroon öljyisistä hiuksista öljyn ansiosta

   Vastaa
 9. Eija

  En tunne tätä öljyä mutta haluaisin kokeilla sitä, koska redken ei enää toimi jostain syystä 😐

  Vastaa
 10. Aura

  miten kauan nanoilia täytyy käyttää, että huomaa enemmän hiuksia?

  Vastaa
  • Natalia

   Huomain sen noin 3 kuukauden jälkeen, minulla oli paljon vauvahiuksia

   Vastaa
 11. Lilja

  Hyvin kiinnostava julkaisu, etsinkin tällaista

  Vastaa
 12. Raakel

  Öljyän hiuksiani mutta säännöllisyyden kanssa on ongelmia….

  Vastaa
 13. MoonA

  En ole käyttänyt tätä ölkyä vielä mutta kokeilen sitä kohta. Pakkaus on niin hieno !

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *