Ylös

Suosittujen Ripsivärien Testi. Mitkä Toimivat Oikeasti?

Mukaan OLAVI

Maskarat ovat yksi suosituimmista meikkituotteista. Lähes joka apteekista löytyy niitä valtava valikoima. Lisäksi käytännössä jokainen kauneusbrändi on jo julkaissut oman versionsa ”täydellisestä” ripsiväristä. Kävi Ilmi, että suuressa testissämme vain 4 tuotetta näyttää täyttävän tehtävänsä. Niihin on syytä tutustua paremmin!

Mitkä maskarat osallistuivat testiin?

Suuressa suosittujen ripsivärien testissä mukana oli useimmat merkit ja suositut vaihtoehdot. Lisäksi määrittääksemme neljä parasta merkkiä otimme huomioon seuraavat tekijät:

  • maskaran kestävyys hilseilyn, murenemisen ja tuhraantumisen osalta,
  • mukana tuleva harja – pääasiassa sen muodon osalta,
  • tuotteen koostumus ja sisältääkö se ainesosia, jotka ravitsevat ripsiä luonnollisesti.

Tietenkin valinta ei ollut helpoin. Monet kosmetiikkatuotteet kiinnostavat varmasti naisia. Kuitenkin seuraavassa listauksessa voittaneet ansaitsevat suuret aplodit!

TOP 4 maskaraa, jotka voivat täyttää jopa vaativimpien naisten odotukset!

Naisilla on suuret odotukset ripsiväreistä puhuttaessa. Se ei kuitenkaan ole yllättävää. Nämä tuotteet ovat erittäin arvostettuja, joten naisilla on oikeus olla äärimmäisen vaativia tässä tapauksessa.

Tutustutaanpa siis TOP 4 ripsiväreihin, jotka vastaavat näitä moderneja odotuksia!

1. Nanolash Mascara

paras ripsiväri

Kunnioitettu ensimmäinen sija menee Nanolash Mascaralle. Tämä on teoreettisesti voittamaton huippulaatuinen tuote – ainakin verkossa julkaistujen käyttäjäarvostelujen mukaan. Aluksi kannattaa huomata, että positiiviset arvostelut koskevat tuotteen molempia versioita eli:

Nanolash Mascara on pitkäkestoinen tuote. Käyttäjien ei tarvitse taistella tuotteen jäännösten tai ripsivärin hilseilyn kanssa. On myös huomionarvoista, että Nanolash Mascara ei tuhriinnu kosteudelle altistuessaan.

Tuotteen lisäetuna on sen ainutlaatuinen harja. Se suunniteltiin tavoittamaan helposti jopa lyhyimmät ripset silmän kulmassa. Täydellinen muoto liittyy korkealaatuiseen silikoniin, josta se on valmistettu. Tämä mahdollistaa ripsien tarkan erottelun ja tuotteen tasaisen levityksen juurista kärkeen ilman huolta siitä, että ne paakkuuntuisivat yhteen.

2. Lashcode Mascara

Pidentävä ja tuuheuttava ripsiväri Lashcode Mascara osoittautui myös yhdeksi parhaista tuotteista listauksessa. Tämä on tuote, joka on saavuttanut suuren tunnustuksen useimpien naisten silmissä sen lanseerauksesta lähtien.

Mikäli haluaisimme kuvata tätä maskaraa yksinkertaisimmin, voimme sanoa, että se erottuu seuraavien seikkojen tähden:

  • kestävyys – Lashcode Mascara ei hilseile eikä murene käytössä, tuote ei myöskään tuhriinnu veden kanssa kosketuksiin joutuessaan, vaikka se ei ole täysin vedenpitävää;
  • täydellisesti muotoiltu harja silikonista valmistettuna, joka erottelee ripset tarkasti.

Lashcode Mascara on myös yksi parhaista tuotteista jokapäiväiseen ripsimeikkiin.

3. Chanel Le Volume

Chanel Le Volume on maskara tuuheuttavilla ominaisuuksilla. Tämä on tuote, joka ansaitsee myös kunnioitettavan paikan parhaiden ripsivärien listauksessa. Ennen kaikkea sinun pitäisi tietää, että tämä maskara on saatavana monissa väriversioissa. Se on myös erittäin kestävää. Se ei kulu eikä murene käytössä. On kuitenkin parempi olla käyttämättä sitä saunassa, koska se alkaa tuhriintua kosteudelle altistuessaan.

Harja sen sijaan on melko tyypillinen. Ei voida sanoa, että se vaikeuttaisi levitystä, muttei se toisaalta myöskään helpota sitä paljoakaan.

4. Guerlain Maxi Lash So Volume

Guerlain Maxi Lash So Volume on myös yksi paremmista ripsimeikkituotteista. Tämä on toinen tuuheuttava maskara, joka on tarkoitus kohottaa ripsiä ja lisätä tuuheutta juurista kärkiin. Tosiasia on kuitenkin, että käyttäjät ovat ilmaisseet huolensa tuotteen kestävyydestä. Joillakin käyttäjillä se alkoi hilseillä päivän lopussa, kun he halusivat poistaa meikkinsä.

Ei kuitenkaan voida kiistää, että Maxi Lash So Volume -maskara sisältää melko hyvin muotoillun harjan. Harjakset ovat tiheissä riveissä, mikä mahdollistaa ripsien hyvän erottelun. On muistamisen arvoista, että maskaralla on melko vetinen koostumus, joten sen kuivuminen kestää hieman kauemmin.

Listauksen yhteenveto

Maskaravaihtoehtoja on lähes loputtomasti. Kuitenkin vain osa niistä pystyy todella varmistamaan ihanteelliset tulokset. On vaivan arvoista kiinnittää erityistä huomiota Nanolash Mascaraan. Se on varmasti tuote, joka erottuu muista.

Naisten tulisi muistaa, että oikea maskara voi auttaa heitä saavuttamaan halutut tulokset. Tästä syystä on syytä valita se suurella sitoumuksella ja harkinnalla. Sen seurauksena ripsimeikin levittäminen ei enää ole hankalaa tai ikävystyttävää!