Ylös

Valitse Nanolashin klusteriripset DIY Eyelash Extensionsiin

Mukaan OLAVI

Jokainen nainen unelmoi viettelevästä katseesta. Kaikki naiset eivät kuitenkaan voi ylpeillä luonnostaan tuuheilla ripsillä, jotka olisivat kuin ripsienpidennykset, sillä luonnolliset ripsemme voivat olla heikot ja ne putoilevat tai katkeilevat. Luonnolliset ripset ovat yleensä heikot ja ohuet. Nykyään jokainen nainen voi saada kuitenkin ripsienpidennykset ilman kosmetologin apua DIY Lash Extensionsin ansiosta!

DIY Lash Extensions nanolash

Onko mahdollista saada ripsienpidennykset ilman kosmetologilla käyntiä?

Monet naiset käyvät kosmetologilla hankkimassa puolikestävät ripsienpidennykset. Niiden kiinnitys kestää jopa 2-3 tuntia, vaikka ripsienpidennykset itsessään kestävät yleensä vain 2-3 viikkoa. Tämä menetelmä ei ole missään tapauksessa täydellinen.

Ripsien liimaaminen sekä liian raskaat tekoripset vaikuttavat negatiivisesti luonnollisiin ripsiin. Kun puolikestäviä ripsienpidennyksiä on käytetty useita vuosia, luonnolliset ripset heikkenevät ja saattavat myös alkaa putoilla.

Lisäksi puolikestävät ripsienpidennykset eivät ole ratkaisu kaikille naisille. Kaikki eivät innostu pitkäkestoisista tuloksista, joita ei voi muuttaa tai ottaa pois silloin, kun siltä tuntuu.

Tässä tapauksessa apuun tulevat Nanolashin klusteriripset – DIY Eyelash Extensions! Nämä tekoripset on suunniteltu DIY-kiinnitykseen, joka voidaan tehdä mukavasti kotona vain 10 minuutissa.

 DIY Lash Extensions

DIY Eyelash Extensions – tutustu tähän ylelliseen premium-tuotteeseen!

Nämä DIY Eyelash Extensions ripsien pidennykset ovat premium-tuote. Nanolashon brändi, joka tekee kaikkensa täyttääkseen vaativimpienkin naisten tarpeet. DIY-kiinnitykseen tarkoitettuja valmiita ripsienpidennyksiä on kahta eri versiota:

 • yksittäinen laatikko – se sisältää 36 ripsiä, joista voit valita 8 tyyliä ja 3 pituutta (10, 12 ja 14 mm) kussakin laatikossa;
 • täydellinen lash extensions kit – se sisältää ripsienpidennysten lisäksi lisätarvikkeita, kuten Nanolashin ripsienpidennystyökalun, bonderin, sealerin ja removerin.

Valmistaja vakuuttaa, että nämä tekoripset eivät vaadi aiempaa kokemusta ripsipidennysten kiinnittämisestä. Itse kiinnityksen sanotaan vievän vain 10 minuuttia ja kestävän jopa 5 päivää.

Miten DIY Lash Extensionsia käytetään?

DIY Lash Extensions ripsien pidennysten käytön pitäisi olla täysin vaivatonta. Tämä johtuu tuotteen korkeasta laadusta, joka on suunniteltu tekemään kotikäytöstä mahdollisimman helppoa. Sinun tarvitsee vain:

 • levitä ohut kerros bonderia ja odota noin 30-60 sekuntia, kunnes se on tahmeaa;
 • kiinnitä sitten klusteriripset luonnollisten ripsien alle, noin 1 millimetrin päähän ripsirajasta;
 • paina ripsiä kevyesti yhteen;
 • päällystä valmis look sealerilla tahmean tunteen poistamiseksi.

DIY Eyelash Extensions ripsien pidennysten suuren monimuotoisuuden ansiosta naiset voivat luoda minkä tahansa haluamansa ripsityylin. Nämä kotona käytettävät tekoripset Russian Volume -volyymiripsien sekä luonnollisen ilmeen loihtimisen jokapäiväiseen käyttöön.

tekoripset nanolash

Nanolashin kotikäyttöön tarkoitetut tekoripset – yhteenveto

Nanolashin valmiit klusteriripset DIY-kiinnitykseen ovat tuote, jolla on kiistattomia etuja. Ne ovat erityisiä:

 • pehmeytensä;
 • monimuotoisuutensa;
 • yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvaisuutensa;
 • helpon 10 minuuttia kestävän kiinnityksen;
 • 5 päivän kestävyyden ansiosta.

Nämä ripsienpidennykset ovat täydellinen ratkaisu niille, jotka haaveilevat pitkistä ja paksuista ripsistä kotoa poistumatta. Nanolashin ansiosta sinun ei enää tarvitse huolehtia ajanvarauksesta kauneushoitolaan!

DIY Lash Extensions -ripsien pidennykset sopivat aivan kaikille. Ne ovat täydelliset ripsienpidennykset häihin, töihin sekä spontaaneihin kuvauksiin. Niiden avulla saat aikaan viettelevän ja intohimoisen katseen vain muutamassa minuutissa.