Ylös

Miten irrottaa ripsiväri menettämättä ripsiä?

Mukaan OLAVI

Meikinpoiston yhteydessä vaikein osa on ripsivärin poisto. Etenkin vedenkestävän sellaisen. Tiedättekö, miten meikki poistetaan ripsistä kunnolla tuhoamatta niitä?

Onnekkaita ovat he, joiden ei tarvitse käyttää ripsivärejä. Näitä luonnollisen pitkiä, paksuja ja tummia ripsiä kohdataan kuitenkin hyvin harvoin. Se tarkoittaa siis sitä, että melkein jokainen meistä joutuu kohtaamaan meikin asettaman vaikean haasteen päivittäin.

Meikinpoisto – älä uskalla jättää sitä väliin

Joskus haluamme vain kömpiä sänkyyn ja nukahtaa raskaan päivän jälkeen. Ensin meidän on kuitenkin poistettava meikkimme. Tämä on tärkeää, koska ihomme ja ripsemme kehittyvät nukkuessamme. Meikki voi estää tämän prosessin ja jopa huonontaa ihon kuntoa, aiheuttaa ärsytyksiä, ripsien menetystä yms.

Näiden ongelmien välttämiseksi on myös tunnettava meikinpoiston säännöt ja valittava oikeat tuotteet. Väärin valitut tuotteet ja väärä tekniikka voivat huonontaa ripsien yleistä kuntoa.

Mitä tuotteita tulisi käyttää?

Yleisesti ottaen öljypohjaiset tuotteet poistavat meikkiä paremmin. Luonnollisia öljyjä, kuten arganöljyä, kookosöljyä, oliiviöljyä, risiiniöljyä, voi käyttää vedenkestävien ripsivärien poistoon. Öljyjen ominaisuuksia hyödynnetään myös kaksiosaisissa meikinpoistoaineissa.

He, jotka eivät pidä öljyisistä koostumuksista, voivat kokeilla misellivettä. Sen suosio on noussut viime aikoina, koska se poistaa meikin tehokkaasti ja hellävaraisesti. Tämä johtuu siitä, että misellivesi koostuu miselleistä – molekyyleistä, jotka imevät saasteita itseensä.

Meikinpoisto vaihe vaiheelta:

Vaihe 1. Laita meikinpoistoainetta vanulapulle

Vaihe 2. Aseta vanulappu silmän päälle. Älä hiero, odota 2 minuuttia.

Vaihe 3. Pyyhkäise vanulappua hellävaraisesti ulompaa silmäkulmaa päin.

Vaihe 4. Toista uusilla vanulapuilla, kunnes silmä on puhdas.

Vaihe 5. Käytä vanupuikkoa meikkijäämien poistoon.

Meikinpoistoprosessi voi tuhota ripset väärin tehtynä. Näin käy usein, kun silmiä hieroo liian rajusti. On parempi kuluttaa hieman enemmän aikaa meikinpoiston parissa kuin aiheuttaa vaurioita ripsille.

Vinkki:

On hyvä rajoittaa vedenkestävien ripsivärien käyttöä minimiin, koska niitä on vaikea poistaa. Ne tarttuvat ripsiin ja tavalliset meikinpoistoaineet eivät pysty irrottamaan niitä. Lisäksi ne sisältävät eniten haitallisia ainesosia. Toisin sanoen, niitä käyttämällä, suostuu huonontamaan ripsien kuntoa. Se ei ole tulosten arvoista!