Ylös

Erinomainen Viimeistely Joka Muotoilukerralla: Lashcode Ripsiväri

Mukaan OLAVI

suosituin ripsiväri LashcodeMeikkiä ei ole olemassa ilman korostettuja ripsiä ja siksi korkealaatuinen ripsiväri on pakollinen kauneustuote. Se avaa uusia mahdollisuuksia ripsien muotoilussa. Se on mestarillinen Lashcode -ripsiväri, jota on vahvistettu vitamiineilla ja kasviuutteilla. Voiko tuote pistää silmään?

Jokaisella naisella on eri odotukset ripsiväriltä. Yhdestä asiasta naiset voivat kuitenkin olla samaa mieltä – paras ripsiväri toimii virheettömästi olosuhteista huolimatta ja korostaa silmiä täydellisesti.

Tällä tavalla Lashcode toimii – ensimmäinen ripsiväri, joka yhdistää sysimustat pigmentit, korkealaatuiset ripsiä muotoilevat ainesosat ja yhdistelmän hoitavia ainesosia, ja joka levittyy ripsiin täydellisesti korkealaatuisen elliptisen, hypoallergeenisen ja vauriokestävän silikoniharjan avulla.

RIPSIEN MUOTOILU LASHCODELLA

Lashcode - paras ripsiväri markkinoillaLashcode mahdollistaa tilaisuudenmukaisen meikin. Ripsivärillä jokainen nainen voi meikata kuin ammattilainen, mukavalla tavalla, huolimatta liioitellusta meikistä tai yhteen liimatuista ripsistä. Se on ainoa ripsiväri, joka kaunistaa katsetta silkkisellä koostumuksella ilman paakkuja tai tahroja ripsissä tai ripsien alueella.

Romanttinen taivutus – spiraaliharjan täydellinen muoto ja koko levittää, tuo pituutta ja korostaa jokaista ripseä täydellisesti vain yhdellä vedolla. Lopputulos on hienostunut, hyvin naisellinen ja raikas.

Iltatuuheutta – silikoniharjan harjasten eri pituuksien avulla voi päästä käsiksi silmäkulmien ripsiin. Tuloksena ripsiraja näyttää tuuheammalta. Silmien muoto korostuu ja ripset muotoutuu täydellisiksi seuraavalla ripsivärikerroksella.

Äärimmäistä paksuutta – kerros kerrokselta joustava harja – joka sopii silmän ja ripsien muotoon – peittää ripset satiinisella tummuudella ja muuttaa niiden ulkonäköä. Maksimaalinen paksuus saa ripset näyttämään siltä, että niitä olisi enemmän.

RIPSIHOITOA LASHCODELLA

Ripsiväri sisältää ravintoaineita, jonka avulla se toimii ripsiseerumin tavoin. Lashcode vahvistaa ja ravitsee ollessaan ripsissä. Ripsivärin ainesosat tunkeutuvat ripsituppiin, jossa ne vaikuttavat suoraan ripsien kasvuun, vahvistavat ja ehkäisevät ripsien irtoamista.

Versouutteita – soijaverso ja vehnäverso paikkaavat ja tuovat ikääntymistä hidastavia, vahvistavia, kosteuttavia ja joustavuutta lisääviä ainesosia.

Baicalin – Baikalin Skullcap -uute on flavonoidien lähde ja ne luovat mikroskooppisen suojaavan kerroksen ripsien pinnalle ja toimivat luonnollisena auringonsuojana.

Pantenoli – pro-vitamiini, joka muuttuu B5-vitamiiniksi vartalossa. Vahvistaa, tekee ripsistä sileämmät, tuo pehmeyttä ja tarjoaa ripsille kiiltoa sekä joustavuutta.

E-vitamiini – antioksidanttinen ainesosa, joka tunnetaan myös nuoruuden vitamiinina. Vitamiini pitää hennot ripset terveinä ja vahvistaa solujen prosesseja.

Arginiini – luonnollinen aminohappo, tehokas ripsien kosteuttaja. Tukee muiden ravintoaineiden imeytymistä ripsituppiin.

TYYLIKÄS MEIKKI? VAIN LASHCODELLA

Vangitseva katse korostettu sysimustilla ripsillä moninkertaisella pituudella ja tuuheudella? Lashcode on ripsiväri, joka siirtää ammattimaisen ripsimeikin päivittäiseen meikkiin. Se antaa ripsien korostusta arvostaville ja ripsiväristä riippuvaisille naisille uusia mahdollisuuksia. Tuote löytää voimansa tarkasta harjasta, hyvälaatuisista ainesosista ja maksimaalisen pitkäkestoisesta koostumuksesta.

Tuotteen verkkosivu: lashcode.fi

24 Comments “Erinomainen Viimeistely Joka Muotoilukerralla: Lashcode Ripsiväri”

 1. Ella

  pettämätön ripsari! suosittelen lämpimästi!

  Vastaa
 2. Rubiini

  pakko olla uus tuote, en oo koskaan kuullu tästä

  Vastaa
 3. Maisu27

  Näin tämän ripsivärin ensimmäistä kertaa blogissa ja se sai todella hyviä arvosteluja

  Vastaa
 4. Moonika

  Sain käyttää tätä viikon, koska kaveri lainas tätä mulle ja rakastuin siihen. Aion ostaa oman vaikka tää ei ookkaan edullisimmasta päästä 😀 <3

  Vastaa
 5. RIINA

  Näyttää exklusiiviselta luksustuotteelta ja sitä se on. Syvä mattamusta väri, kestää kauan ja tuo glamouria!

  Vastaa
 6. outi93

  harmi ettei tästä oo ruskeeta versiota. Näytän kamalalta mustalla ripsivärillä

  Vastaa
 7. Villiruusu

  Rakkautta ensi meikkaamisella 🙂

  Vastaa
 8. Ida

  käytän piilolinssejä ja monet ripsivärit ärsyttää silmiä mut tää on mahtava, ravitsee ripsiä kaiken lisäks

  Vastaa
 9. Suloinenjakaunis

  pakko saada!!!

  Vastaa
 10. Minea

  valitettavasti tämä ei ollut minulle. Tulos ei inspiroi niin paljon, suosin ”taiteellisempaa” vaikutusta.

  Vastaa
 11. Makkikki

  Kuuntelen varauksella suosituksia tuotteista, jotka ovat saaneet paljon hehkutusta mutta… tämä maskara on yhtä upea kuin sanotaan. Pitkien ja tuuheiden ripsien saaminen ilman paakkuja tai ötökän jaloilta näyttäviä ripsiä ei ole koskaan ollut helpompaa

  Vastaa
 12. Milla

  rehellisesti epäilen vähän. Vaikee uskoa, että tää on ainoo täydellinen ripsiväri.

  Vastaa
  • Makkikki

   Kokeile sitä ja huomaat itse

   Vastaa
 13. Jumalatar

  tämä on jokaisen meikin todellinen loppusilaus – ripset yhtä pitkät ja tuuheat kuin tekoripsiä käyttäessä ????

  Vastaa
 14. Nelli

  En ole vielä löytänyt täydellistä ripsiväriä, joka antaisi tuuheutta liimaamatta ripsiä yhteen.

  Vastaa
 15. Katariinaa

  äskettäin ripseni ovat heikentyneet ja irtoavat normaalia enemmän, joten päätin ostaa tämän ripsivärin. Olen käyttänyt sitä vain muutaman päivän, joten suuria parannuksia ei ole vielä näkynyt mutta lopputulos on aivan uskomaton 😀 miltäköhän ripset näyttävät, kun ne ovat palanneet takaisin vanhaan loistoonsa 😀 100% ostan uudelleen 😀

  Vastaa
 16. Sallaa33

  Pidin harjasta eniten. Se erottelee ripset myös muutaman kerroksen jälkeen. Lisäksi ripsiväri on todella tehokas ja se ei kuivu ennen viimeistä käyttökertaa. Hinta voi olla huono puoli mutta tuote on hintansa arvoinen.

  Vastaa
 17. Kata

  kaunis tuubi! 🙂

  Vastaa
 18. Sarianna

  paras kaikista koskaan omistamistani ripsiväreistä – ja olen kokeillut aika monta ensimmäisestä meikkikerrasta lähtien.

  Vastaa
 19. Anita

  Ikuisesti meikkilaukussani :* <3

  Vastaa
 20. Venla K

  Tosi loistava mutta samat tulokset saa varmaan halvemmalla ripsivärillä

  Vastaa
 21. marianne

  Romanttinen taivutus ???? silmät näyttää ihanilta 😀

  Vastaa
 22. EEva

  huonoa, että tätä ei saa mistään akupasta ja se tarkoittaa, että sitä ei voi kokeilla testerillä :/ Pakko kai ottaa riski ja ostaa kokeilematta.

  Vastaa
 23. hyvää_huomenta

  Tilasin tämän ja odotan pakettiani

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *