Ylös

3 arvostetuin kulmakynää, jotka mullistavat kulmakarvojen muotoilurutiinisi

Mukaan OLAVI

Etsitkö kulmakynää, jolla voisit vaivattomasti peittää aukot ja muotoilla kulmasi uudellen? Tämä artikkeli on luotu sinua varten! Tässä on lista 3 suosituimmasta kulmakynästä, joiden avulla voit luoda unelmiesi kulmameikin mihin tahansa tilaisuuteen.

Hyvä kulmakynä on jokaisen naisen välttämätön kauneudenhoitotarvike. Ilman kunnollista kulmien rajausta meikkisi ei voi koskaan näyttää täysin viimeistellyltä. Hyvän meikin salaisuus ovat oikein määritellyt, mutta luonnollisen näköiset kulmakarvat. Katso, miten se saavutetaan!

3 KULMAKYNÄÄ, JOTKA MUUTTAVAT KULMAMEIKKISI

1. NANOBROW

Haluatko luoda täydellisen kulmameikin vaivattomasti? Tämän parempaa tuotetta et markkinoilta tule löytämään voinut löytää. Nanobrow Eyebrow Pencil on oikea sensaatio. Se on ammattimainen, pitkäkestoinen, tarkka ja helppokäyttöinen. Sen avulla päivittäinen kulmakarvojen muotoilu vie vain hetken ja se varmistaa, että meikkisi näyttää kauniilta koko päivän. Sitä on saatavana neljässä hienostuneessa sävyssä: espresso, tummanruskea, vaaleanruskea ja vaalea. Voit helposti valita piirteisiisi parhaiten sopivan sävyn. Tämän kynän avulla voit piirtää erittäin ohuita viivoja, jotka jäljittelevät ikään kuin oikeita kulmakarvoja. Näin saat kulmasi näyttämään tuuheilta ja korostat niiden luontaista kauneutta. Nanobrow Eyebrow Pencil täyttää kulmasi upealla värillä. Samettinen ja sileä koostumus liukuu kulmiin samalla kun se täyttää aukot, ja antaa erittäin pitkäkestoisen ja virheettömän lopputuloksen. Se ei tahriudu eikä haihdu päivän aikana, mikä takaa upean ulkonäön joka tilanteeseen. Mikä tärkeintä – tätä kynää ei tarvitse koskaan teroittaa! Se on nimittäin sisäänvedettävä, joten kärki on aina täydellisen muotoinen. Meikkisi näyttää upealta joka kerta, kun tartut tähän kynään. Levitys on vaivatonta, joten aloittelijatkin hallitsevat sen käytön varmasti nopeasti. Sen avulla sinusta tulee hetkessä oman elämäsi kulmakarvojen stylisti. Tämä edullinen kulmakynä on monien naisten ja ammattilaisten kestosuosikki ympäri maailmaa. Liity heidän joukkoonsa!

2. Anastasia Beverly Hills

Brow Wiz

Tämä sisäänvedettävä kulmakynä määrittelee kulmat todella tarkasti. Se jättää kulmasi kauniiksi koko päivän ajaksi ilman ylimääräisiä korjailuta. Sen avulla voit muotoilla ja määritellä kulmasi uudelleen, jotta ne näyttävät juuri sellaisilta kuin haluat. Sen avulla voit myös jäljitellä oikeita kulmakarvoja ja lisätä volyymia. Kätevä spoolie muotoilee kulmakarvat täydellisesti ja poistaa ylimääräisen tuotteen. Tämän kynän avulla voit luoda ihanan meikin aivan joka ikinen päivä. Pitkäkestoinen ja tahraamaton koostumus on saanut monia faneja ympäri maailmaa. Mielenkiintoista on, että kynää on saatavana jopa 10 erilaisessa sävyssä. Levitys on vaivatonta ja kestää kirjaimellisesti vain hetken, joten harjaantumatonkin käsi pärjää. Tämä on vegaaniystävällinen tuote, jossa ei ole eläimistä peräisin olevia ainesosia.

3. Fenty Beauty

Brow MVP Fine Brow Pencil & Style

Tutustu Fentyn upeaan kulmakynään, joka antaa sinulle täyden hallinnan kulmameikin suhteen. Tässä erinomaisessa tuotteessa on kaksi päätä; toisella puolella on erittäin ohut, sisäänvedettävä kärki ja toisella taas ainutlaatuinen, tarkka muotoilukärki. Tämän kulmakynän ansiosta voit aina luoda ilmiömäisen upean meikin, joka kestää0 tuntikausia. Tämä erittäin tarkka tuote piirtää ohuita viivoja, jolloin lopputuloksesta tulee erittäin luonnollinen ja tyylikäs. Se on pitkäkestoinen ja siinä on vedenkestävä koostumus, joka pysyy paikoillaan kaikissa sääolosuhteissa. Kulmakarvasi näyttävät upeilta niin kaatosateessa kuin kuumallakin säällä. Tämä vegaaninen tuote on oikea kestosuosikki. Ja sitä on saatavana 14 sävyssä!