Ylös

Nanoil Argan Oil: kehitimme huippulaadukkaan tuotteen

Mukaan OLAVI

nanoil ARGANÖLJY

Nanoil Argan Oil torjuu vapaita radikaaleja, hidastaa ikääntymisen merkkien ilmestymistä, ravitsee tehokkaasti ja tekee ihosta jälleen kimmoisan. Se myös lisää hiusten kiiltoa ja sopii hyvin kaikille ihotyypeille, kuten herkälle, akneen taipuvaiselle sekä ikääntyneelle iholle. Arganöljy on myös erittäin tehokas silmänympärysalueella käytettynä. Lisäksi se on saanut ECOCERTin, mikä merkitsee, että se on hyvin korkealaatuista ekokosmetiikkaa.

Nanoil Argan Oilin kaltaisia kauneustuotteita ei ole markkinoilla kovinkaan montaa. Tämä kylmäpuristettu, puhdistamaton ja 100-prosenttisesti luonnonmukainen öljy uutetaan Argania Spinosa -puiden tuoreista ytimistä. Marokon nestemäiseksi kullaksikin kutsuttu arganöljy tarjoaa monenlaisia hyötyjä niin ihon kuin hiustenkin hoidossa.

Arganöljy NANOILILTA

Tumma lasipullo on täynnä välttämättömiä rasvahappoja, joita tarvitsemme osana kauneudenhoitoa, ja joita nimenomaan arganöljy on täynnä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että näitä aineita on 80 % puhtaasta arganöljystä. Tärkeitä rasvahappoja ovat omega-6, öljyhappo ja omega-9, jotka tekevät arganöljystä universaalin, monikäyttöisen ja täydellisen niin hiuksille ja iholle. Myös E-vitamiinin pitoisuus arganöljyssä on korkea, mikä puolestaan edistää ihon nuorekasta ulkonäköä. Muita puhtaasta arganöljystä löytyviä ravintoaineita ovat muun muassa:

  • karoteeni,
  • skvaleeni,
  • butyrospermoli,
  • linolihappo.

Koska arganöljy sisältää niin paljon tärkeitä ravintoaineita, se on myös todella tehokas kauneustuote, ja se sopii aivan kaikille. Se lukitsee kosteuden syvälle ihon ja hiusten sisälle ja ehkäisee näin kuivuutta. Nanoil Argan Oil sopii levitettäväksi iholle erinomaisesti heti auringonoton jälkeen, koska sillä on myös rauhoittava vaikutus.

Parasta Nanoil Argan Oilissa on kuitenkin se, että sinä itse päätät, miten ja milloin sitä käytät. Sen monipuoliset hyödyt tekevät tästä tuotteesta jokaisen naisen parhaan ystävän.

Nanoil Argan Oilin käyttötarkoitus

Riippumatta siitä, käytätkö tätä tuotetta aamulla vai illalla, Nanoil Argan Oil varmasti auttaa sinua saavuttamaan unelmiesi lopputuloksen. Alta löydät viisi yleisintä arganöljyn käyttötarkoitusta.

1. Arganöljy hiuksiin

Nanoil Argan Oil tarjoaa kokonaisvaltaista hoitoa aivan kaikille hiustyypeille. Öljyn säännöllisen levittämisen ansiosta hiuksesi saavat kestävän suoja UV-säteilyä ja korkeita lämpötiloja vastaan. Lisäksi se vahvistaa heikkoja ja hauraita hiuksia, ja muuttaa ne ihanan kimmoisiksi. Voit käyttää arganöljyä ehkäisemään kaksihaaraisten syntyä ja lisäämään kiiltoa. Se hoitaa jopa harventuneita hiuksia ja stimuloi hiusten kasvua, tehden hiuksistasi aiempaakin tuuheammat.

2. Arganöljy iholla

Voit myös hieroa muutaman tipan arganöljyä vartalollesi häivyttämään näkyvää selluliittia ja raskausarpia. Öljy elvyttää ja hidastaa ikääntymisprosessia. Jotkut kuluttajat ovat kertoneet, että arganöljyn säännöllinen käyttö auttoi heitä pääsemään eroon yleisistä iho-ongelmista, kuten aknesta. Kuten edellä jo mainittiinkin, voit helliä ihoasi arganöljyllä auringonoton jälkeen.

nanoil ARGANÖLJY

3. Arganöljy kasvoille

Hämmästyttävää Nanoil Argan Oilissa on se, että se korvaa tehokkaasti muutamia yleisiä kasvojen ihon hoidossa käytettyjä tuotteita. Voit käyttää sitä silmänympärysvoiteena, yövoiteena tai anti-aging-voiteena, mikäli kyseiset tuotteet ovat päässeet loppumaan kylpyhuoneen kaapistasi kesken… Voit myös lisätä muutaman pisaran tätä kultaista öljyä mihin tahansa ihonhoitotuotteeseesi tehostaaksesi sen vaikutuksia.

4. Arganöljyä jalkoihin

Tässä on toinen loistava käyttötarkoitus arganöljylle – voit käyttää sitä pehmentämään jalkojesi ihoa. Jos jalkapohjasi ovat muuttuneet kuiviksi ja karkeiksi, levitä muutama tippa öljyä niihin nopeuttaaksesi paranemisprosessia.

5. Arganöljyä kynsiin

Arganöljy vahvistaa, ravitsee ja korjaa vaurioituneita kynsiä. Liota käsiä lämmitetyssä arganöljyssä muutaman minuutin ja toista sama päivittäin. Näin sekä kynsistäsi että käsistäsi tulee kerrassaan upean näköiset.

Vieraile osoitteessa nanoil.fi ja tilaa oma pullosi Nanoil Argan Oilia jo tänään!