Ylös

Nanoil Keratin Conditioner: Supernopeaa hoitoa vaurioituneille hiuksille

Mukaan OLAVI

keratin hair conditioner nanoil

Kun hiuksia yrittää asettaa kauniiseen kampaukseen ja niiden kiiltoa lisätä, mutta jostain syystä hiukset ovat silti kamalan näköiset, ne kaipaavat kaunistamisen lisäksi myös syvää paikkaavaa hoitoa. Voiko hauraita hiuksia vahvistaa nopeasti? Tietenkin voi!

Valitse oikeanlaisia hiustenhoitotuotteita ja vähennä suoristusraudan sekä muiden kuumuudella toimivien muotoiluvälineiden käyttöä. Tapaa Nanoilin hoitoaine nestekeratiinilla – voit olla varma, että tämä uutuus Nanoililta pelastaa vaurioituneet ja kuivat hiukset nopeammin kuin uskotkaan.

Keratiini hiuksille Nanoililta. Miten se toimii?

Tämän bi-phase hiustenhoitoaineen keratiini on kevyt ja se tuottaa upeita tuloksia: se imeytyy hiuksiin vaivattomasti ja paikkaa vaurioita. Nanoilissa käytetyn hydrolysoidun keratiinin molekyylit ovat pienempiä kuin tavallisen keratiinin. Tästä syystä tämä hiustenhoitotuote ravitsee ja paikkaa hiuksia paremmin kuin muut. Se on tärkeä ominaisuus, koska vaurioituneista hiuksista puuttuu niiden tavallinen rakennuskivi – eli keratiini. On selvää, että mikään muu ainesosa ei paikkaa väsyneitä ja vaurioituneita hiuksia yhtä tehokkaasti.

Nanoil Keratin Conditioner – Ainesosat ja vaikutukset

Nanoilin kaksivaiheinen ja kevyt hiussuihke on muutakin kuin aimo annos keratiinia. Tuote sisältää myös risiiniöljyä, kasviuutteita sekä B5-provitamiinia. Viimeisenä mainitulla ainesosalla on suuri rooli hiusten terveyden ja kauneuden ylläpitämisessä. Kasveista uutetut proteiinit ovat vastuussa hiusten vahvistamisesta ja kosteuttamisesta, vaurioiden ehkäisemisestä sekä hiusten suojaamisesta ilmaston saasteilta ja muilta haittatekijöiltä. Risiiniöljy takaa pehmeät ja kiiltävät hiukset. Lopuksi keratiini hoitaa syvän paikkauksen.

Nanoil Keratin Conditioner – Miten sitä käytetään?

Tuotetta voi käyttää kolmella tavalla. Tämän ansiosta hiukset saavat jatkuvaa tukea ja suojaa. Nanoilin bi-phase hoitoainetta voi käyttää:

1. Kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen

Tällä tavalla keratiini imeytyy syvälle hiuksiin (huom. ravintoaineet imeytyvät paremmin kosteisiin hiuksiin). Tämä käyttötapa takaa syvän paikkauksen.

2. Kuiviin hiuksiin milloin tahansa

Näin hiuksia voi kaunistaa ja niiden suojaa vaurioita vastaan voi parantaa välittömästi. Suihkuta hoitoainetta hiuksiin tulosten saamiseksi.

3. Kuiviin hiuksiin ennen muotoilua

Ennen kuin hiukset asettaa lettiin, nutturalle tai ne kihartaa, Nanoil Keratin Conditioneria voi suihkuttaa hiuksiin helpottamaan muotoilua. Hiuksista tulee sileät ja kiiltävät.

Nanoil Keratin Conditioner – Vaikutukset

  • Kaunistaa hiuksia lähes välittömästi
  • Paikkaa ja korjaa vaurioituneita hiuksia (täyttää ne keratiinilla)
  • Lisää kiiltoa, helpottaa muotoilua, kesyttää kurittomat hiukset
  • Takaa suojan vaurioilta
  • Vahvistaa jopa erittäin vaurioituneita hiuksia
  • Luo suojakerroksen hiusten pinnalle
  • Helpottaa harjaamista, vähentää takkuja

nanoil hiusten hoitoaine keratiinilla

Nanoil Keratin Conditioner – Arvostelut

Tämä bi-phase hiustenhoitoaine keratiinilla toimii samalla tavalla kuin miltä se vaikuttaa – eli täydelliseltä. Käyttäjien mukaan tämä on yksi parhaimmista heidän kokeilemista hoitoainesuihkeista, eli Nanoil Keratin Hair Conditioner on monipuolinen tuote, joka sopii erilaisiin tarpeisiin. Tehokkuuden, pitkäkestoisuuden ja keveyden ansiosta Nanoilin hoitoaine kerää pelkästään hehkuttavia arvosteluja. Ettekö odottaneet juuri tätä?

Nanoil Keratin Conditioner – Mistä sitä saa?

Helpoin tapa päästä käsiksi alkuperäiseen Nanoil Keratin Hair Conditioneriin on käydä Nanoilin e-shopissa [nanoil.fi]. Täältä löytyy myös kaikki merkin muut hiustenhoitotuotteet. Mikäli hiustenhoito keratiinilla kiinnostaa, Nanoilin hiusnaamiota tai misellishampoota keratiinilla kannattaa kokeilla. Tutustu upeiden hiusten ihmeelliseen maailmaan jo tänään!