Ylös

Ole kuin Benjamin Button – Kuinka nuorentua

Mukaan OLAVI

Jokainen nainen haluaa näyttää upealta ja nuorelta. Vuodet kuluvat, eikä kukaan paitsi Benjamin Button tiedä, kuinka kääntää kelloa taaksepäin ja nuorentua. Esteettisellä lääketieteellä on pari keinoa kuinka pitää vartalo kunnossa ja näyttää paremmalta. Useat naiset tuntevat itsensä loistaviksi, ja haluavat ulkonäkönsä vastaavan sisäistä tunnetta. Jatka lukemista tietääksesi, kuinka parantaa ulkonäköäsi.

Ruskeat ikääntymislaikut

Voit peruuttaa ikääntymisprosessia tekemällä rypyt ja hienot juovat vähemmän näkyviksi. On myös olemassa uusi keino vähentää ikääntymislaikkuja käsissä. Useimmat iho-ongelmat voidaan hoitaa kauneushoitoloissa. Pienet rypyt tulevat näkyville kolmekymmentävuotiaana. Ensimmäinen suositeltava hoito niille, jotka haluavat eroon ikääntymisen merkeistä on IPL.
IPL on lyhenne sanoin Intense Pulse Light, hoito, josta olet luultavasti kuullut aikaisemmin. Monia vuosia sitä on menestyksekkäästi käytetty kolmeen asiaan. Ensimmäinen on kasvojen pigmenttiläiskät, auringon tekemät vauriot tai ikääntymislaikut. Toinen asia jota IPL:n avulla hoidetaan, on pienet, näkyvät verisuonet. Viimeinen kosmeettinen ongelma jossa IPL voi auttaa paljon, on karvojen poistaminen.
Mikä IPL:ssä on hiernoa on se, että se ei vaadi toipumisaikaa ja potilas voi palata arkirutiineihinsa heti, kun lähtee lääkärin luota. Kolmen hoitokerran jaksolla kaikki ihon värjäymät tulee hoidettua tehokkaasti. Toimenpide ei kestä kauaa, joten siinä voi käydä vaikka ruokatauolla. Tällä metodilla mitkä tahansa ihon värjäymät katoavat vuosiksi.

Löysä iho

Roikkuvaa tai löysää kaulan ihoa verrataan usein kalkkunaan. Löystyminen on ongelma, jonka kanssa monet naiset joutuvat painimaan. Kaulan piilottamiseksi huivilla ei ole tarvetta. Kokeile kasvojoogaa saadaksesi ihosi jälleen tiukaksi.
Iho voi palata takaisin alkuperäiseen muotoonsa, jos kiinteytät sitä nopeasti ja tehokkaasti. On olemassa monia harjoituksia, joita voit tehdä itse kotonasi. Yksinkertainen joogaharjoitus on laittaa etusormet henkitorven sivuille. Liikuta sormiasi ylös ja henkitorven sivuilla. Jos se tehdään nopeasti ja päättäväisesti, kaulan alla oleva kudos saa nopeamman verenkierron, jolloin kaulan alueen lihakset kiinteytyvät. Ihostasi tulee tiukenmpi, ja näytät paljon nuoremmalta.

Rypyt

Kasvovoiteiden ja joogaharjoittelun lisäksi voit myös yrittää hieman hyökkäävämpää ryppyjenhävitysmenetelmää. Threadlift, eli mesonlangat, on ei-kirurginen hoito, jonka sanotaan kohottavan kasvojen ja kaulan ihoa. Toimenpiteessä erityisiä lankoja asetetaan ihon alle, kiinnitetään ihoon, vedetään hieman ja sitten ankkuroidaan ne vahvaan kudokseen kasvojen ylempiin osiin, esim. otsaan tai korvien taakse.
Kiitos lankahoitoidon, kasvot näyttävät virkeiltä ja nuorilta. Rypyt ja hienot juonteet vähenevät, ja roikkuvat silmät voidaan korjata mesonlangoilla. Ikääntymisen merkit viivästyvät, ja roikkuva iho kohottuu. Toimenpiteessä langat asetetaan paikoilleen ohuella neulalla ihokudoksen alaisen rasvakerroksen alle, joka tekee siitä minimaalisen vähän tunkeutuvan. Innovatiivista menetelmässä on, että ihoon asetetut langat sulavat itsestään 9-12 kuukaudessa. Tämä ei kuitenkaan ole ainut vaihtoehto. Monet päättävät läpikäydä plastiikkakirurgisen leikkauksen. Tämä on kuitenkin hyvin riskialtista, peruuttamatonta, ja se voi aiheuttaa useita sivuvaikutuksia.

Tiesitkö, että voit käyttää valohoitoa kotonasi? Useat yritykset tarjoavat asiakkailleen pieniä, kannettavia valolaitteita jotka säteilevät punaista valoa. Yksinkertaisesti käännä laite päälle, ja kosketa sillä ihon alueita jotka huolestuttavat sinua eniten. Punainen valo lisää verenkiertoa ihossa, ja mikä tärkeintä, lisää kollageenin tuotantoa, joka silottaa ihon juovia. Jos käytät sitä säännöllisesti, punainen valo voi antaa ihollesi nuorekkaamman ulkonäön.

Lisää anti-ageing vinkkejä

1. Lopeta tupakointi. Emme usein tajuakkaan, kuinka vahingollista tupakointi voi olla. Se ei vain vahingoita sisäelimiä, vaan myös ihosi kärsii siitä. Iho on vartalosi suurin elin, jolla on suojaava rooli. Se säätelee myös lämpötilaa ja puhdistaa vartaloa. Ketään ei tarvitse vakuuttaa siitä, että tupakoimalla kohtelet huonosti sitä, jota sinun tulisi rakastaa eniten – itseäsi. On todistettu, että tupakoivilla naisilla 40% enemmän ryppyjä kuin naisilla, jotka eivät polta. Yleinen polttamisen sivuvaikutus on huulien ympärillä olevat pystysuorat juovat, jotka vain syvenevät ajan mittaan.

2. Muuta ruokavaliotasi. Liika rasva ja sokeri voivat kuivattaa ihoasi paljon. Vuosia jatkuneeseen tällaiseen dieettiin eivät edes kasvovoiteet auta. Syö vähemmän prosessoitua ruokaa ja vältä kofeiinia. Lisää ruokavalioosi enemmän kasviksia, jolloin ihosi tulee paremmin ravituksi sisältä päin. Voit helposti lisätä kollageenin ja elastiinin määrää oikeanlaisella ruokavaliolla. Syö lautasellinen vihreitä kasviksia. Syö ruokaa jossa on runsaasti omega 3 rasvahappoja, pääosin kalaa, pellavansiemeniä ja oliiviöljyä. Lisää soijaa ja avokadoa ruokavalioosi. Älä pelkää syödä enemmän hedelmiä. On parempi luopua suosikki suklaapatukastasi, kuin jättää herkullisten hedelmien syönti.

3. Juo enemmän vettä. Useimmat lääkärit sanovat meidän olevan pysyvästi nestehukkaisia. Tieteilijöiden mukaan ihmiset harhaluuloisesti yhdistävät janon nälkään. Aika, kun tunnemme itsemme nälkäisiksi, meidän tulisi juoda lasillinen puhdasta vettä. Mikäli vielä 15 minuutin kuluttua olet nälkäinen, mene syömään. Yllätyt huomatessasi, että useimmiten olet vain janoinen. Vedenjuonti ei vain muuta ihosi ulkonäköä, vaan myös mielesi terävöityy ja tunnet itsesi optimistisemmaksi. On suositeltavaa juoda päivässä ainakin 8 lasillista puhdasta vettä. Teetä ja kahvia ei lasketa.

4. Vältä altistumista auringolle. Käytä aina korkean suojakertoimen aurinkosuojavoiteita. Jos olet lomalla, oleile hotellissa aamupäivä, ja ota aurinkoa vasta iltapäivällä jolloin auringon säteily on vähemmän haitallista ihollesi. Käytä hattua ja aurinkolaseja. Jos haluaisit vähentää ryppyjä, joiden syntyminen olisi voitu ennaltaehkäistä.

5. Kuntoile. Lyhyt, 20 min treeni voi tehdä ihmeitä ihollesi, mielialallesi ja vartalollesi. Veri kiertää nopeammin, ja ihosi saa enemmpän happea ja ravinteita. Lihakset, joihin iho on kiinnittynyt, tiukentuvat ja vahvistuvat. Huomaat myös suuren muutoksen mielialassasi. Kuntoillessasi suuri määrä serotoniinia vapautuu verenkiertoon, josta seuraa hyvä tuuli. Ken tietää, voit jopa laihtua muutaman kilon.

6. Kosteuta ihoasi. Lähes jokainen yli 40-vuotias nainen käyttää ryppyvoiteita. Monet heistä eivät tiedä, että ihon kuorinta voi saada aikaan suuren muutoksen hedän päivittäisiin kasvojen hoitorutiineihin. Kun iho on puhdas ja vapaa kaikista meikkijäämistä, vitamiinit ja mineraalit imeytyvät siihen paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *