Ylös

Parafiinivahaa käsille – tee se kotona!

Mukaan OLAVI

Mitä on parafiinivaha ja miksi se on hyvää iholle?Parafiinivaha on hajutonta sivutuotetta maaöljyn valmistuksesta. Se sulaa yli 40ºC:ssä ja on hyvä kosteuttaja. Sitä käytetään laajasti ruoan tuotannossa, ja se antaa suklaalle makeisille mukavan kiillon. Useita vuosia naiset ovat käyttäneet parafiinivahaa ulkoisesti parantamaan ihon kuntoa.Paraffine Wax for hands

Parafiinikäsivaha on upea hoito joka imartelee manikyyriä. Parafiinivaha stimuloi verenkiertoa ja siksi se helpottaa kipua nivelvaivoissa ja toimii syväkosteuttajana. Lämmin vähä läpäisee ihon uloimmat kerrokset. Sitä suositellaan niille, joiden kädet ovat kuivat ja halkeilevat. Se pehmentää ihoa ja rauhoittaa ihoärsytyksiä. Jos sillä on erityinen, parafiinivahan käyttöön tarkoitettu sähköinen astia, käytä alhaisia lämpöjä ettet polta käsiäsi. Valmistele vaha sulattamalla se kuumentimessa. 3€ parafiinivahalla kestää suunnilleen kaksi tuntia sulaa kokonaan.

Ole varoivainen, parafiinivaha on syttyvää; älä jätä sitä vahtimatta kun se sulaa. Älä koskaan laita vahaa mikroon, eikä sen sulattaminen ole suositeltavaa hellalla, jolla ei voi asettaa lämpötilaa. Ennenkuin upotat kätesi lämpimään parafiiniin, poista kaikki korut kuten rannekorut ja kellot. Kun vaha on sulanut kokonaan ja se on halutun lämpöistä, upota puhtaat ja kuivat kädet hitaasti parafiiniin pariksi sekunniksi. Poista kätesi parafiinista, ja aseta ne muopussiin.

Kun muovipussi on paikoillaan, laita kätesi kangaskintaaseen, ja anna vaikuttaa 10-13 minuuttia. Ajan kuluttua poista kintaat ja muovipussit, ja hellävaraisesti kuori vaha kädestäsi. Pyyhi puuvillapyyhkeellä ylimääräiset öljyt pois. Tämän jälkeen siirry toiseen käteen. Hämmästyt, kuinka pehmeä ja nuorentunut iho on. Parafiinivahahoidon voi suorittaa ennen manikyyriä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *