Ylös

Correction and Colourful false eyelashes Korjailu ja värilliset tekoripset

Mukaan OLAVI

Tekoripset ovat yhä suositumpia kaikenikäisten naisten keskuudessa. Kiitos laajan valikoiman, niillä voi saada silmät näyttämään isommilta, tai luoda hauskan lisän meikkiin. Parina viime vuotena niistä on tullut kauneudenhoidon perusvälineitä.

Tekoripset – hyödyllistä tietoa

Tekoripset tulisi laittaa päivää ennen tapahtumaa (Uusi vuosi, häät, tanssiaiset) ja vain ammattimaisella kauneudenhoitajalla. Älä laita ripsiä itse, koska lopputulos voi olla kaukana toivotusta.

Kuinka tekoripset laitetaan ja poistetaan?

false_eyelash_picture_jpgSilmänympäryksen tulee olla täysin puhdas ja kuiva. Voit lisätä mascaraa ennen ripsien laittoa, mutta sen täytyy kuivua täysin ennen ripsien lisäämistä. Tekoripset myydään standardileveinä, joten on tärkeää mitata ne silmää vasten, ja leikata oikean mittaisiksi. Paketissa tulevaa erikoisliimaa lisätään tekoripsinauhaan. Kauneudenhoitaja odottaa, kunnes liima sakeutuu sopivaksi ja vasta sitten laittaa pinsettien avulla sen omien ripsiesi juureen kiinni. Älä huoli vaikka liima on valkoista ja näkyvää, sillä se muuttuu läpinäkyväksi minuutisa. Yritä olla räpyttelemättä silmiä kunnes liima on kuivaa ja pitää tekoripset paikoillaan. Luonnollisemman tuloksen saamiseksi on suositeltavaa lisätä ohut kerros samaa mascaraa, jota käytettiin aikaisemmin.

1:1 tapa näyttää täysin erilaiselta. Kauneudenhoitaja dippaa yden tekoripsen liimaan, ja liimaa sen sitten luonnollisen ripsen juureen. Tämä tapa vie enemmän aikaa, mutta on luonnollisemman näköinen ja kestävämpi. Jos haluat päästä eroon tekoripsistä tai ripsien pidennyksistä, vieraile kauneussalongissa uudemman kerran. Ripsiteknikko käyttää erityistä puhdistusainetta, joka liottaa liiman olematta raakaa herkälle silmänympärysalueelle. Ripsienpidennykset täytyy aina poistattaa ammattilaisella; jos vedät ja nypit pidennyksiä, saat todennäköisesti myös luonnolliset ripset irtoamaan. Jos sinulla ei ole aikaa vierailla kauneushoidoissa, investoi hyvään ripsiseerumiin, kuten Nanolashiin. Vain neljässä viikossa ripsesi ovat paljon pidemmät ja huomattavasti tuuheammat. Nanolas on ainut seerumi markkinoilla, joka tekee ripsistä paljon tummemmat käytön aikana. Lisääminen on todella yksinkertaista ja nopeaa. Lisää hieman seerumia suoraan ripsirajaan erityisellä pienellä siveltimellä. On tärkeää käyttää Nanolashiä systemaattisesti joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Varmista, että ihollasi ei ole meikkiä tai voiteita. Luonnolliset ainesosat, vitamiinit ja mineraalit vahvistavat ripsituppeja ja ripsistä kasvaa pidemmät ja tuuheammat.

Värilliset tekoripset

Yhä useammat naiset etsivät vaihtoehtoa klassisille mustille tekoripsille. Valmistajat tekevät erilaisia ripsisettejä eri pituisina, paksuisina, muotoisina ja värisinä. Nykyisin silmämeikki voi täydentää mielialaasi. Suosituimman värilliset tekoripset ovat liilat, vihreät, punaiset tai kultaiset. Jos et osaa päättää ja valita yhtä väriä, voit valita kaksiväriset ripset. Et ole tarpeeksi rohkea, mutta olet kyllästynyt mustiin tekoripsiin? Voit myös löytää erityisiä settejä, joissa 80% ripsistä on tummia, mutta seassa on muutama erivärinen ripsi. Jos silmäsi ovat vihreät, valitse setti jossa on muutama liila ripsi, ja silmäsi erottuvat. Erityistilaisuuksiin, kuten karnevaaleihin, valitse ripset jotka on tehty pienistä värikkäistä höyhenistä.

Tekoripsien korjailu.

Vaikka tämä saattaa herättää epämiellyttäviä ajatuksia, ei ole mitään syytä huoleen. Kiitos oikeanlaisen ripsisetin, voimme täysin muuttaa silmän muotoa. Lisäksi voimme piilottaa tai nimimoida luomen roikkumisen tai muuttaa liian leveän tai kapean näköisiä silmiä. Jos silmäsi ovat pienet ja haluat saada niistä suuren näköiset, käytä erityisesti muotoistuja ja taivutettuja tekoripsiä. Älä pelkää kokeilla erilaisia ripsiä. Jos tarvitset neuvoa, voit aina kysyä paikalliselta ripsiteknikolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *