Ylös

Talven ihonhoitorutiinit

Mukaan OLAVI

Tulisiko talven ihonhoito olla erilaista, kuin mitä kesällä? Monista syistä, kyllä. Talvella ihomme saattaa kuivua lämmitetyissä rakennuksissa oleilun takia. Vain harvoin sisätiloissa joissa oleilemme, on oikea kosteustaso. Lisäksi ihomme saattaa halkeilla suurien lämpötilavaihtelujen vuoksi kun kuljetaan sisällä ja ulkona. Ensin altistumme kuivalle ilmalle, ja seuraavaksi lämpötila laskee dramaattisesti, kun menemme raittiiseen ulkoilmaan.

Usein iho halkeilee ja saa pakkasen puremia. Ihonhoitorutiiniemme tulisi keskittyä kosteuttamiseen ja ihon suojaamiseen kylmältä. Voit ostaa ilmankosteuttajan, joka voi suuresti auttaa kuivaa ihoasi. Sitä on hyvä käyttää öisin, kun nukut. Se tekee huoneesta lämpöisen ja mukavan, mutta mikä tärkeintä, se kosteuttaa ihoasi tehden siitä pehmeän ja elastisen, kun heräät aamulla. Perusmalliset ilmankosteuttajan löytää kaupoista jo 20 € hintaluokasta, joka on todella kohtuullinen hinta. Iho on tärkeä valmistella kuorimalla se kuolleista ihosoluista. Käytä kuorintaa kerran kahdessa viikossa.

Voit myös käyttää puhdistusnaamiota tai micellar-vettä poistamaan kaikki meikkijäämät, talin ja epäpuhtaudet. Kun ihosi on kuiva, lisää kosteuttavaa tuotetta, jonka koostumuksessa on pieni määrä vettä. Laita toinen kerros rasvaa kasvojen alueille, jotka kuivuvat nopeasti. Odota 10 minuuttia, kunnes tuote on imeytynyt. Poista ylimääräinen tuote iholtasi paperinenäliinalla. Tärkeää on, että rasvalla on korkea aurinkosuojakerroin. Talviaurinko voi olla todella haitallista. Jos rasvassa ei ole aurinkosuojaa, käytä meikkivoidetta jossa on paljon auringolta suojaavia aineita. Varsinkin talvisin, käytä huulirasvaa suojaamaan huuliasi halkeilulta.

Varmista että huulirasvassa on vähän vettä ja paljon orgaanisia eteerisiä öljyjä. Löydät helposti sopivan tuotteen. Nykyisin huulirasvoja on saatavilla kaikissa koostumuksissa ja tuoksuissa. Jos sinulla ei ole huulirasvaa saatavilla, hiero pieni määrä hunajaa tai oliiviöljyä huulillesi saadaksesi parhaan suojan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *